Spievajúca mníška zvíťazila v talianskom Hlase, ďakovala Bohu

Jej prvé vystúpenie zaujalo celý svet a na Youtube ju videli milióny ľudí. Možno teda niet divu, že rádová sestra Cristina Scuccia vyhrala vo štvrtok finále speváckej šou Hlas Talianska.

06.06.2014 06:59
Cristina Scuccia Foto: ,
Sestra Cristina Scuccia pózuje s trofejou víťazky súťaže Hlas Talianska.
debata

Dvadsaťpäťročná mníška ohúrila hneď v marci pri „slepom“ kastingu a šokovala porotcov, keď postupne k jej hlasu začali otáčať svoje kreslá. Vtedy spievala skladbu od Alicie Keysovej – No One. Samozrejme, postúpila a zároveň sa stala internetovou senzáciou. Dokonca herečka a komička Whoopi Goldberg, ktorú preslávila rola v televíznom muzikáli o spievajúcich mníškach, jej vystúpenie zdieľala na svojom Twitteri.

Ďalšie kroky v rámci pôsobenia v súťaži už toľko medzinárodný svet nezaujímali, ale bolo jasné, že v rodnom Taliansku získala tiež milióny fanúšikov. Počas jednotlivých finálových kôl si zaspievala napríklad s Kylie Minogue či Ricky Martinom ako špeciálnymi hosťami programu.

Kastingové vystúpenie mníšky Cristiny

Keď vo štvrtok večer oznámili ako meno víťaza práve to jej, poďakovala sa Bohu. „Nie som tu na to, aby som odštartovala nejakú kariéru, ale aby som odovzdala posolstvo,“ vyjadrila sa Scuccia pre talianske médiá. Dodala, že by jej vôbec neprekážalo, ak by sa mala vrátiť spievať do kostolného zboru s deťmi, kde predtým pôsobila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víťazstvo #mníška #Cristina Scuccia #Hlas Talianska

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...