Braňa Deáka ovládla chlapská vášeň, láka ho dobrodružstvo

Obľúbený herec si leto vychutná na motorke, rád by vyrazil na dobrodružnú cestu.

17.06.2014 08:50
braňo deák Foto:
Herec Braňo Deák.
debata

Herec Braňo Deák je vášnivým motorkárom. Jeho cesta od babety po „poriadny stroj“ bola síce dlhá, ale ako prezradil, pred rokom si kúpil motorku, po ktorej dlho túžil. „Ale nehovorím, že je mojím splneným snom. To ešte nie, ale zatiaľ som spokojný.“ Obľúbený herec sa tak počas leta prepravuje výlučne na motorke.

A ak mu to práca dovolí, toto leto by rád vyrazil na dlhšiu cestu. Ako inak, práve na motorke. „S kamarátom plánujeme motorkársky výlet do Rumunska. Všetko, čo budeme potrebovať, si zbalíme na motorky. Nič viac. Bude to dobrodružná cesta, takže žiaden hotel nehrozí,“ povedal a dodal: „Spať sa bude v stane, variť na prenosnom variči, žiadne veľké pohodlie. Keď sa po desiatich dňoch vrátime domov, tak posteľ bude skutočnou odmenou.“ Aj to je dôvod, prečo na túto cestu vyrazí bez svojej priateľky.

Deák si však bude musieť na výlet chvíľu počkať, ako stálica Búrlivého vína sa musí prispôsobiť seriálovým prázdninám. „Tie by mali trvať zhruba desať dní, potom sa seriál točí ďalej,“ povedal herec. Takže fanúšičky o svojho obľúbenca v ďalšej sezóne neprídu. Okrem toho si Braňo Deák zahrá aj v slovenskom filme Agáva, ktorý už začal nakrúcať Ondrej Šulaj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #motorka #búrlivé víno #Braňo Deák #dobrodružstvo #Agáva

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...