Verešová ako horiaca nevesta. Skončila len v podväzkoch a premočená!

Slovenská modelka Andrea Verešová si opäť napĺňa svoje herecké ambície. Objaví sa v novom seriáli TV Prima a hoci dostala rolu nevesty, vo svadobnej róbe dlho nepobudla.

30.06.2014 16:07
debata
zväčšiť Modelka Andrea Verešová si zahrala v seriáli TV... Foto: TV Prima
Andrea Verešová Modelka Andrea Verešová si zahrala v seriáli TV Prima Svatby v Benátkach a na pľaci hneď predviedla svoju sexi figúru. V rámci skečovej scénky z nej totiž museli šaty strhnúť, keďže začali horieť.

Žilinská rodáčka totiž kývla na scénu, v ktorej ženích nechtiac odhodí cigaretu na vlečku svadobných šiat a nevesta začne horieť. Šaty teda musia okamžite dolu a vydesená Verešová skončí pred kamerami len v čipkovanej bielizni a podväzkoch.

Dvojnásobná mama sa rozhodne nemusí hanbiť za svoje krivky. A s predvádzaním bielizne má už tiež početné skúsenosti. Najväčší problém však spôsobila scéna „požiaru“. Kvôli nej mala dokonca modelka na pľaci kaskadérku. Napokon však všetko zvládla sama.

Chvíľka vo svadobných šatách, no potom Andrea...
Modelka Andrea Verešová si zahrala v seriáli TV...
+2Modelka Andrea Verešová si zahrala v seriáli TV...

„Samozrejme, som mala strach, teda skôr rešpekt. Ale všetko klaplo presne tak, ako malo, scéna sa nakrútila bezpečne a bez úrazu,“ citoval Verešovú server Super.cz.

Slovenská modelka oslávila pred pár dňami 34. narodeniny a české médiá tvrdia, že rola bola pre ňu akýmsi darčekom. V televíznej premiére na Prime ju mohli diváci vidieť už v nedeľu večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Andrea Verešová #nevesta #podväzky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...