Priveľmi arogantná? Katherine Heigl narástol hrebienok

Herečka Katherine Heigl (35) nemá v Hollywoode povesť priateľskej osoby, skôr naopak.

15.07.2014 09:00
Herečka Katherine Heigl. Foto: ,
Herečka Katherine Heigl.
debata

Katherine Heigl (35) sa vo svojej brandži potýka s označením arogantná. Vraj aj to bol jeden z dôvodov, prečo ju vyhodili z populárneho seriálu, vďaka ktorému v Hollywoode prerazila, z Kliniky Grey's.

Magazín Variety priniesol správu, že doslova „vyletela“ z kože, keď sa jej počas rozhovoru na tlačovej konferencii novinár opýtal na jej zlú povesť. „Samú seba nevidím ako konfliktnú. Nemám v úmysle byť konfliktná. Podľa môjho názoru je v záujme každého jedného človeka, aby sa správal profesionálne, priateľsky a s rešpektom k ostatným ľuďom. Takže, keď bol zo mňa niekto rozčarovaný, rozhodne to nebol môj úmysel,“ odpovedala na otázku.

V roku 2008 získala za úlohu doktorky Izzie Stevens nomináciu na prestížnu cenu Emmy. Ona svoje meno zo súťaže stiahla. „Nebola som presvedčená, že v tom roku som v seriáli odviedla nejakú úžasnú prácu, preto som požiadala, aby moje meno z nominácie na cenu stiahli,“ povedala herečka v rozhovore pre „Los Angeles Times“. O rok a pol neskôr ju zo seriálu vyhodili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Emmy #Katherine Heigl

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...