Farma 5 odtajnila finalistov: Nechýba sexi blondína, ani fešný robotník

Nech si kritici hovoria, čo chcú, popularita a sledovanosť je to, čo rozhoduje v komerčných televíziách. Aj preto sa už o pár týždňov objaví na obrazovke Markízy piata séria reality šou Farma.

15.08.2014 11:16
debata
Finalistka Lucia Mokráňová z Bratislavy je... Foto: TV Markíza
Lucia Mokráňová Finalistka Lucia Mokráňová z Bratislavy je fitness trénerka a asistentka v medicínskej firme. Má 22 rokov, je slobodná, ale zadaná.

Do súťaže, ktorá sa odohráva pravidelne na odľahlých statkoch v malebných, no možno až príliš necivilizovaných častiach Slovenska, sa prihlásili stovky záujemcov. Televízia už tradične vybrala zmes súťažiacich, ktorí zapadajú do klasického vzorca reality-šou. Nechýbajú pracujúce matky, niektoré už rozvedené, ďalšie v dlhoročnom manželstve.

Alžbeta Janíčková z Vrábel je robotníčka, má 46...
Finalistka Anna Koleňáková má 19 rokov a...
+9Najstarším účastníkom Farmy bude Ján Beutel,...

Súčasťou zostavy sú, samozrejme, aj krásky a očividné sexbomby, ktoré by ste do divokej prírody poslali naozaj len preto, aby ste mohli sledovať, ako sa s týmto prostredím popasujú. Mužským zástupcom nechýba rozvedený muž pred prahom dôchodku, ale aj sympatický študent, manuálne pracujúci fešák či mladý homosexuál.

Finalista Ľubomír Snopko má síce len 19 rokov,... Foto: TV Markíza
Ľubomír Snopko Finalista Ľubomír Snopko má síce len 19 rokov, ale asi bude fyzicky najzdatnejší. Pracuje totiž ako brigádnik na píle. Pochádza z Čerína.

Najstarším členom dvanásťčlennej zostavy je 57-ročný Ján Beutel – vodič z povolania. Najmldšími budú len devätnásťroční Anna Koleňáková a Ľubomír Snopko. Dvaja finalisti pochádzajú z Bratislavy, jeden je z Košíc a jedna z Banskej Bystrice. Nechýba ani Trnava či Vráble a potom sú tu, samozrejme, adepti z malých slovenských dediniek. Viac v galérii. A ešte viac už o pár týždňov na obrazovkách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Farma 5 #účinkujúci #zostava

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....