Kráska Kerestešová jedla myši aj vývar z placenty. Chcete to vidieť?!

Herečka a modelka Andrea Kerestešová sa vo štvrtok predstaví na Dvojke v 20-dielnom dokumentárnom seriáli Andrea za hranicou.

11.09.2014 13:41
Andrea Kerestešová Foto:
Slovenská herečka Andrea Kerestešová.
debata (1)

Počas nakrúcania seriálu herečka s režisérom Mirom Drobným precestovala Čínu, Taiwan a päť krajín Latinskej Ameriky. Na svojej výprave navštívila čínske hory, pokúsila sa loviť myši na ryžových poliach, zacvičila si tai-či, stretla miestnych šamanov, zúčastnila sa na svadobnom obrade, pozrela si pekinskú univerzitu a ochutnala miestne kuchárske špeciality ako vyprážaný hmyz, kuracie paprčky, soté z poľných myší či vývar z placenty v Číne považovaný za všeliek.

„Milujem cestovanie, prekonávanie vlastných hraníc a spoznávanie zastrčených kútov sveta. Ale niekedy je to ťažké. Z mojej čínskej misie bolo pre mňa asi najsilnejšie stretnutie s mladou prostitútkou. V tretej časti som zase stratila reč pri návšteve psieho bitúnku,“ povedala herečka známa predovšetkým z českých seriálov Světla pasáže (2007) a Vyprávěj (2009 – 2013) alebo filmu Rafťáci (2006). „Na cestách sme boli skoro dva mesiace, stres a únava urobí svoje. S režisérom sme sa niekoľkokrát pohádali, ale rozhodli sme sa to nevystrihnúť,“ dodala.

Zámerom Dvojky bolo podľa slov riaditeľky Marty Gajdošíkovej oživiť dokumentárnu ponuku v hlavnom vysielacom čase. „Zážitkový dokument si získava vďačných divákov po celom svete a tak aj naši diváci budú môcť vidieť zdokumentované zážitky „našincov“ – herečky Andrey Kerestešovej a jej sprievodcov - zo sveta,“ vysvetlila Gajdošíková.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #Čína #dokument #Andrea Kerestešová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...