Gillian Anderson v Hannibalovi už nastálo! Čaká ju tretia séria

Americká herečka Gillian Anderson sa v pripravovanej tretej sezóne seriálu Hannibal (2013) predstaví už ako členka hlavného hereckého obsadenia.

12.09.2014 18:13
Gillian Anderson Foto: ,
Herečka Gillian Anderson.
debata

Štyridsaťšesťročná rodáčka zo Chicaga, ktorá stvárňuje psychiatričku Bedeliu Du Maurier, sa v prvých dvoch sezónach objavovala iba vo vedľajšej úlohe, pričom celkovo účinkovala v deviatich epizódach.

V najnovšom spracovaní príbehov z pera Thomasa Harrisa spolupracuje kanibal a sériový vrah Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) ako uznávaný psychiater priamo s FBI. Jeho úlohou je pomáhať špeciálnemu agentovi Willovi Grahamovi (Hugh Dancy), ktorý sa dokáže vcítiť do myslí sériových vrahov a následne intuitívne rekonštruovať ich zvrátené myšlienky a postupy.

Táto schopnosť ho však fyzicky a najmä psychicky vyčerpáva, preto sa jeho šéf Jack Crawford (Laurence Fishburne) rozhodne najať uznávaného psychiatra, ktorý sa má starať o Willovo psychické zdravie. Doktor Lecter však vie o duševných pochodoch zločincov viac, ako ktokoľvek tuší.

V ďalších úlohách sa predstavili napríklad Caroline Dhavernas, Scott Thompson, Aaron Abrams, Hettienne Park, Eddie Izzard, Michael Pitt, Cynthia Nixon a ďalší. Tretiu sériu Hannibala by mali začať vysielať na budúci rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #vrah #Gillian Anderson #kanibal #Hannibal

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...