Z Petra Marcina bude kráľ detských talentov

Humorista Peter Marcin sa pomaly, ale isto stáva jednou z hlavných hviezd Slovenskej televízie. Okrem talkshow Chodili sme spolu mu televízia zverila aj zábavný projekt Mini Talent Show, ktorý bude od konca septembra vysielať v piatkovom prime time.

26.08.2009 04:00
Peter Marcin Foto:
Herec, moderátor a humorista Peter Marcin.
debata

Marcin patril v mladosti tiež k akčným deťom. Sám sa svojho času prihlásil na hodiny klavíra a keďže doma nástroj nemali, klávesy si nakreslil. „Rodičia ani nevedeli, že som sa prihlásil do ľudovej školy. Iba som raz prišiel za nimi a oznámil, že ma zobrali. Kým sme nemali klavír, cvičil som na papierových klávesoch. Potom sme si ho zadovážili a začal som hrať v rôznych rockových kapelách. Tam som sa naučil hre na gitare či bicích. Som vlastne taký inštrumentalista,“ zaspomínal si včera s úsmevom Marcin.

Tvorcovia relácie už tento piatok vyrážajú hľadať zaujímavé talenty po celom Slovensku. „Prvé kastingy sa začínajú tento víkend. V piatok 28. augusta v Žiline, v sobotu 29. augusta hľadáme talenty v Košiciach, v nedeľu 30. augusta sme v Banskej Bystrici. V pondelok 31. augusta budeme v Skalici a kastingy vyvrcholia 5. septembra v Bratislave a 6. septembra v Dunajskej Strede,“ uviedol PR manažér STV Martin Kontúr a ako zdôraznil, zásadnou vlastnosťou Mini Talent Show je, že sa v nej nebude súťažiť.

„Nebudeme vyhadzovať, nebudeme deti vystavovať stresu, že neuspeli. Budeme ich objavovať, prezentovať a podporovať, hľadať možnosti, ako rozvíjať ich talent,“ dodal Marcin.

debata chyba

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...