Lekári v Knick bez nahoty nevydržali. Vyzliekli hviezdu od Čechova!

Hoci seriál Knick: Doktori bez hraníc od prvých epizód zaujal najmä fanúšikov veľmi dokumentárneho a historického spracovania udalostí vo svete medicíny, nechýbajú v ňom ani veľmi ľudské momenty. A samozrejme, aj nahota.

13.10.2014 00:00
Juliet Rylance Foto:
Herečka Juliet Rylance sa objavila nahá v seriáli Knick: Doktori bez hraníc.
debata (5)

V konzervatívnom New Yorku na prelome 19. a 20. storočia sa síce dámy zväzujú do tesných korzetov, ale ani ony sa neboja milostného života. Dôkazom mala byť aj scéna jednej z hlavných ženských postáv – Cornelie, ktorú stvárňuje herečka Juliet Rylance. Jej milostný románik s afroamerickým lekárom, ktorého v tom čase všetci odmietajú, dáva postávam nový rozmer. A plavovlasej rodáčke z Londýna dal príležitosť odhaliť sa viac než len charakterovo.

Rylance si síce strihla scénu hore bez, ale ako sama prezradila, radšej býva pred kamerou oblečená. A neprekážajú jej ani náročné kostýmy, ktoré v časoch začiatku 20. storočia boli pre ženy stále veľmi zväzujúce a konzervatívne. „Tak trochu som vyrástla prácou na Shakespearovi a Čechovovi, takže som si korzetov užila viac ako dosť, ale byť v korzetoch milujem. Niet nad dobrý korzet a tie, ktoré mám v seriáli vznikali priamo pre mňa. Sú naozaj pohodlné,“ vysvetlila v rozhovore pre magazín Vulture.

Rylance sa tiež teší, že úspech seriálu, ktorý režíruje Steven Soderbergh, priviedol producentov z televízie Cinemax ku schváleniu druhej série. Mala by sa v nej objaviť aj 35-ročná herečka.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #seriál #korzet #Knick #Juliet Rylance #druhá séria

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....