Rýchlo a zbesilo sa nekončí, budú ďalšie filmy

Universal Pictures chce nakrútiť najmenej tri ďalšie snímky. To, či ich bude aj viac, ukáže podľa producentky Donny Langley až čas.

17.11.2014 14:00
Vin Diesel Foto: ,
Herec Vin Diesel ďakuje za cenu.
debata

Americká spoločnosť Universal Pictures chce nakrútiť najmenej tri ďalšie snímky zo série Rýchlo a zbesilo. Za štúdiá o tom informovala producentka Donna Langley. „Myslíme si, že vzniknú minimálne tri ďalšie filmy. Tá séria sa podľa mňa ešte bude rozrastať. Samozrejme, uvidíme, ako dopadne Rýchlo a zbesilo 7, no tržby rástli s poslednými tromi alebo štyrmi snímkami aj na medzinárodnej úrovni. Takže si myslíme, že z toho ešte je čo vyťažiť. Sme si však vedomí aj toho, že už ich verejnosť môže mať aj dosť,“ prezradila Langley.

Dlhý čas pritom nebolo jasné, či tvorcovia dokončia aj siedme Rýchlo a zbesilo, ktoré plánujú do slovenských kín uviesť 2. apríla 2015. Jeho nakrúcanie totiž skomplikovalo tragické úmrtie Paula Walkera v novembri minulého roku. Produkcia napokon pokračovala od apríla s upraveným scenárom, keďže Walker, predstaviteľ jednej z hlavných postáv, pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény dorábali s dvojníkom a tiež s bratmi zosnulého herca, Calebom a Codym. V postprodukcii napokon tvorcovia používajú technológiu CGI (computer-generated imagery, pozn. SITA) a dosiaľ nezverejnené zábery nakrútené pre predchádzajúce filmy zo série. „Paul je a vždy bude neoddeliteľnou súčasťou príbehu. No nachádzajú sa v ňom aj mnohé iné úžasné postavy a naskytá sa nám aj príležitosť uviesť nových hrdinov,“ dodala Langley.

V snímke Rýchlo a zbesilo 7 sa divákom a diváčkam okrem Walkera predstavia aj Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Christopher „Ludacris“ Bridges, Lucas Black, Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa alebo Kurt Russell. Režisérom je James Wan, ktorý by mal nakrútiť aj jedno z spomínaných pokračovaní, scenár napísal Chris Morgan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vin Diesel #pokračovanie #Rýchlo a zbesilo

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...