V siedmom nebi s Gombitovou lámal rekordy. Prilákal milión ľudí

Očakávané sa stalo skutočnosťou. Veľký televízny návrat speváčky Mariky Gombitovej lámal rekordy v sledovanosti.

08.12.2014 14:09
Gombitová Foto:
Marika Gombitová v relácii V siedmom nebi.
debata (3)

Nedeľňajšie vysielanie programu V siedmom nebi, v ktorom vystúpila po dvanásťročnej pauze slovenská speváčka Marika Gombitová, prilákalo k televíznym obrazovkám rekordný počet divákov. Ako informovala Miroslava Klempová z televízie JOJ, program videlo viac ako milión divákov.

V cieľovej skupine 12 – 54 rokov televízia s touto epizódou V siedmom nebi vytvorila prvenstvo pre najsledovanejší nespravodajský program roka 2014. Ešte zaujímavejšie sú čísla v univerzálnej cieľovej skupine 12+. Tam sa nedeľňajšie vysielanie relácie stalo najsledovanejším v rámci nespravodajských programov od roku 2005.

Tvorcovia relácie si pritom vystúpenie 58-ročnej speváčky nechali až na úplný záver. Gombitová na playback zaspievala v štúdiu skladbu Vyznanie. Pred divákmi prezradila, že by chcela začať novú etapu života. „Nie je to o tom, že by som nechcela byť s vami. Chcem začať novú etapu života. A som šťastná. Myslíte si, že som uzavretá do seba, ale ja som šťastná a snažím sa žiť tak, aby som bola spokojná,“ vyhlásila legendárna speváčka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rekord #sledovanosť #V siedmom nebi #Marika Gombitová

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...