JOJ pripravuje tanečnú šou, v ktorej budú plniť sny. Opäť s Rozborilom

Televízia JOJ plánuje už čoskoro uviesť na obrazovky novú tanečnú šou.

09.12.2014 00:00
Vilo Rozboril Foto:
Moderátor Vilo Rozboril.
debata

Relácia bude mať podobný charakter ako program V siedmom nebi, ktorý začala JOJ vysielať v septembri tohto roka. Záujemcovia a záujemkyne sa môžu do pripravovaného projektu prihlásiť prostredníctvom formulára, ktorý je dostupný webstránke www.vytancujsen.sk.

„Ktosi múdry raz povedal, že si musíme navzájom pomáhať. A mal pravdu. Okolo nás je veľa ľudí, ktorí žijú v zlých podmienkach či bojujú s ťažkou chorobou a sú odkázaní na pomoc druhých. Často sa stáva, že ľudia presne vedia, čo by ich blízkemu či známemu pomohlo, no nemajú na to prostriedky. Preto sa na Slovensko vracia tanec! Tanec, ktorý bude pomáhať,“ uviedli na webstránke televízie JOJ tvorcovia šou. Moderovať ju bude opäť Vilo Rozboril.

„Názov relácie zatiaľ nemôžem prezradiť, ale mohlo by to byť niečo "nebesky“ pekné. Tancovanie bude prostriedok pomoci. Každý pár bude tancovať pre splnenie sna a pomoci nejakej ťažko skúšanej rodiny, napríklad i tej svojej," vyjadril sa pre denník Nový Čas 47-ročný Rozboril, ktorý zároveň ubezpečil verejnosť, že pripravovaná šou nebude znamenať koniec programu V siedmom nebi.

V minulosti už podobnú šou Rozboril moderoval. Išlo o zábavnú súťaž Bailando – Tanec pre teba, ktorou sprevádzal v roku 2007 ešte v televízii Markíza.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Joj #Vilo Rozboril #nový program #tanečná šou

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...