Chlapi neplakali, víno sa pilo pokojne: Takto žúrovali seriálové hviezdy!

Herečky a herci z obľúbených seriálov a spolu s nimi aj moderátori či pozvaní zástupcovia médií si užili vianočný večierok pod taktovkou televízie Markíza.

17.12.2014 17:15
Zľava: Dominika Kavaschová, Katarína Baranová a... Foto:
Zľava: Dominika Kavaschová, Katarína Baranová a Anna Sakmárová - seriálové kolegyne.
debata

Hoci do Štedrého dňa zostávalo ešte pár dní, zástupcovia populárneho Búrlivého vína či projektu Chlapi neplačú sa zišli v jednom z bratislavských kníhkupectiev, ktoré je zároveň bistrom a kaviarňou. Nechýbala Kristína Turjanová či Dominika Kavaschová. Hostia sa dočkali aj Tomáša Maštalíra, hlavného hrdinu seriálu Chlapi neplačú. Síce prišiel neskôr, lebo mal v ten večer predstavenie, ale potom si užil náladičku s kolegami Braňom Deákom či Kamilom Mikulčíkom.

Herečka Zuzana Frenglová.
Herec Ivan Letko.
+15Nechýbala ani moderátorská dvojica z Telerána -...

K osvedčeným zabávačom a tiež „pózovačom“ patrí už zostava zo spomenutého seriálového projektu v zložení Martin Meľo, Jakub Rybárik a ich kolegyne Júlia Horváthová a Katarína Baranová. Pozornosť pútala aj Anna Sakmárová. Kedysi najmä „neviniatko“ z konkurenčného Paneláku sa minulý štvrtok objavila v spoločnosti v priehľadnej blúzke a na supervysokých podpätkoch – akoby mala namierené ešte na párty v nočnom klube.

Nový markízacky prírastok Vladimír Kobielsky,... Foto: Peter Zakovic
Vladimír Kobielsky a Ivana Kuxová Nový markízacky prírastok Vladimír Kobielsky, ktorý skončil v Paneláku, s kolegyňou Ivanou Kuxovou.

Medzi svojich kolegov zavítal aj Vladimír Kobielsky – nová markízacka posila. Jeho rozhodnutie rozlúčiť sa s dlhoročným pôsobením v Paneláku prekvapilo, ale Kobielsky vraj túžil po novej výzve. Dočkať by sa jej mal po boku Ivany Kuxovej či Zuzany Frenglovej.

Na predvianočnej párty nechýbali ani ďalšie známe tváre Markízy – viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Vianoce #búrlivé víno #Tomáš Maštalír #Chlapi neplačú #herci #Kristína Turjanová #Branislav Deák

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....