Porota Tanca snov? Zasa raz Ďurovčík, s ním Modrovský a tajfún Máziková

V pripravovanej šou s názvom Tanec snov, ktorú televízia JOJ uvedie na obrazovky už v nedeľu 8. marca, zasadnú do porotcovského kresla choreograf Ján Ďurovčík, tanečník Peter Modrovský a speváčka Eva Máziková.

17.02.2015 17:30
Eva Máziková Foto:
Speváčka Eva Máziková si tancovanie vyskúšala v televízii Markíza, do JOJ-ky pôjde hodnotiť.
debata

„Jano je ako slovenský Simon Cowell. Čo povie, má hlavu a pätu. Po odchode Joža Bednárika ide o najvýznamnejšieho režiséra slovenského hudobného divadla. Peter je filantrop a má navrch v rámci špecifického hodnotenia tancov. Eva je zase tajfún, úkaz s posolstvom, ktorý sme chceli v šou mať,“ zhodnotil pre Nový čas Vilo Rozboril, ktorý bude program moderovať.

Trojica porotcov sa po prvý raz stretla v piatok počas nakrúcania upútavok. „Ešte bude jedno prekvapenie v rámci poroty, ale to neprezradím,“ vyjadril sa na stretnutí Rozboril, ktorý už podobnú šou s názvom Bailando – Tanec pre teba moderoval na jar 2007 v televízii Markíza.

Šou sa na obrazovkách bude objavovať vždy v nedeľu o 20:30. Relácia bude mať podobný charakter ako program V siedmom nebi, ktorý začala JOJ vysielať vlani v septembri. V tanečnom programe diváci a diváčky uvidia speváka kapely Desmod Mária „Kulyho“ Kollára, herečku Dianu Mórovú, moderátorku Adrianu Kmotríkovú, speváčku Kristínu Pelákovú, modelky Ivanu Christovú a Andreu Heringovú, herca Jána Dobríka, rappera Rakbyho a herca Lukáša Latináka.

debata chyba
Viac na túto tému: #porota #Peter Modrovský #Eva Máziková #Ján Ďurovčík #Tanec snov

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...