Britney zvládne ľavou zadnou! Aguilera ohúrila, zahrala sa na rivalku

Odmalička ich porovnávali a označovali za najväčšie konkurentky v hudobnej brandži. Ktorá z dvojice Christina Aguilera a Britney Spears má navrch nad tou druhou je však jasné.

25.02.2015 00:00
debata
Christina Aguilera prichádza na Vanity Fair... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Christina Aguilera Christina Aguilera prichádza na Vanity Fair Oscar Party v šatách Marc Bouwer.

Aspoň po epizóde zábavnej talk-šou Jimmyho Fallona. Ten si do nedávneho vysielania pozval práve dvojnásobnú mamu Aguileru a v duchu zábavného tónu relácie si s ňou zahral hru o napodobňovanie spevákov na známe detské riekanky.

Tridsaťštyriročná Aguilera dostala ako prvú v poradí speváčku Cher – kolegyňu, s ktorou si zahrala vo filme Burlesque. Spevácky vystihla jej prejav a vyslúžila si slušný divácky potlesk. Až pri ďalšej dáme však ukázala, čo v nej naozaj je. A nešlo o nikoho iného ako jej večnú rivalku Britney.

Aguilera napodobnila jej hlasový prejav tak dokonale, že moderátor Fallon sa chytal neveriacky za hlavu a napokon ju odmenil potleskom postojačky.

Aguilera vždy tvrdila, že medzi ňou a Britney nie je žiaden zlý vzťah a že každá z nich má svoje publikum. Kým Spearsovú momentálne zamestnáva účinkovanie v koncertnej šou v Las Vegas, Aguilera posledné mesiace venovala tehotenstvu a momentálne dokončuje nový album.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spev #Jimmy Fallon #Britney Spears #Christina Aguilera #napodobňovanie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...