Roztancovaní? Christová nestačí s dychom, Latinák hľadá rytmus

Na JOJ-ke sa bude od nedele opäť tancovať! Známe tváre opisujú prvé tréningy! A ľahké rozhodne nie sú.

04.03.2015 10:25
Tanec snov Foto:
Súťažiaci šou Tanec snov.
debata (5)

Už v nedeľu na JOJ-ke štartuje nová tanečná šou Vila Rozborila s názvom Tanec snov. Deväť tanečných párov bude súťažiť o víťazstvo v priamych prenosoch venovaných rôznym tanečným štýlom. Každý z párov tvorí známa tvár a človek, ktorý vysníval niekomu blízkemu zo svojho okolia predovšetkým materiálnu pomoc.

Diana Mórová a Janko.
Lukáš Latinák a Natália.
+6Rakby (Ramón Beňo) a Veronika.

Medzi známymi tvárami, ktoré si v programe zatancujú, sú: Ján Dobrík, Diana Mórová, Lukáš Latinák, Mário Kuly Kollár, Adriana Kmotríková, Kristína Peláková, Ivana Christová, Andrea Heringová a Rakby. Hodnotiť výkony tanečných párov budú pravidelne Ján Ďurovčík, Ján Modrovský a Eva Máziková. V prvom kole sa ako štvrtý porotca predstaví seriálová hviezda Ján Koleník.

Čo sa súťažiacich týka, svoje tanečné tréningy najšťavnatejšie opísala Ivana Christová. Prvé tri týždne pre ňu boli bojom, ktorý chcela dokonca vzdať. „Ľudia o mne majú predstavu, že som tanečníčka. Ale ja nie som tanečníčka, ja som bola celý život speváčka. V súbore Prešovčatá a potom v súbore Šarišan. A keď som aj tancovala, tak iba pre radosť,“ opísala Christová. „Prvé dni našich tréningov to bola hotová tragédia. Lapala som po dychu a bolela ma každá bunka v tele. A môj tanečný partner si so mnou prežil doslova peklo, pretože spoznal všetky moje tváre. Od usmievavej až po šialenú. Nikdy som si nemyslela, že tanec je šport, ale skutočne je,“ povedala Christová.

Podobne na tom sú aj Christovej súperi z radov mužov, Lukáš Latinák a Mário Kuly Kollár. „Trénujem s partnerkou tri hodiny denne a moje telo nie je celkom v pohode. Zistil som, že mám aj také svaly, o ktorých som ani v knihách nič nenašiel,“ povedal so smiechom. A Latinák? „Zatiaľ by som to nenazval tancom, ale povedzme akýmsi uberaním sa niekam. Mám dve skvelé funkcie, ktoré sa pri tanci dajú využiť. Nepočujem rytmus, ale napriek tomu si nepamätám choreografiu,“ vtipne zhodnotil dobre naladený herec.

O účasti v tanečnej šou snívala aj speváčka Kristína. A zrazu je to tu! „Vždy sme spolu s mamou pozerali tanečné televízne šou a ona mi hovorila, že by ma rada v niečom takom videla. Taže sa tešíme obe a určite ma práve mama bude chodiť povzbudzovať aj na priame prenosy,“ plánuje Kristína Peláková.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #sen #Joj #Vilo Rozboril #Tanec snov #súťažiaci

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...