Kmotríková má bohatú tanečnú minulosť, ale pri ničom dlho nevydržala

Slovenská moderátorka Adriana Kmotríková sa na parkete v úvodnej časti novej tanečnej šou Vila Rozborila Tanec snov podľa vlastných slov cítila veľmi príjemne.

13.03.2015 08:50
Adriana Kmotríková Foto:
Moderátorka Adriana Kmotríková.
debata

Príbeh malého Majka, za ktorého sen Kmotríková tancuje, ju však natoľko rozcítil, že sa musela počas celého vystúpenia pred kamerami nútiť k úsmevu. „Byť po tých dokrútkach rozveselený a temperamentný je pre všetky páry myslím dosť ťažké. Na parkete to ale bolo super,“ povedala 44-ročná Košičanka.

Účasť v šou je pre Kmotríkovú veľký zážitok, a to aj napriek tomu, že s tancom veľmi skúsenosť nemá. „Som za túto príležitosť vďačná, aj keď s tancom sama veľkú skúsenosť nemám. Mama však kedysi súťažne tancovala spoločenské tance a mňa dala na ľudovky. Potom som skúšala tancovať všeličo iné, no pri ničom som dlho nevydržala,“ prezradila.

Dnes si atraktívna moderátorka tanečné tréningy naplno užíva. „Na tréningoch je veľmi dobrá nálada, ani z nich nie som nejaká unavená, je tam výborný kolektív, cítime sa tam veľmi príjemne,“ poznamenala. Najbližšie sú jej ako prezradila temperamentné latinskoameric­ké tance.

„Všetci mi hovoria, že sa mi hodí štandard, ale mne sa paradoxne oveľa viac páčia latinskoamerické tance. Sú také veľmi ženské a sexi a k môjmu veku sa už hodia viac než tie štandardné, tie sú skôr také princeznovské,“ priblížila sympatická plavovláska, ktorá sa už podľa vlastných slov teší na ďalší prenos. S partnerom Martinom sa totiž chystajú publikum rozpáliť zvodnou rumbou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adriana Kmotríková #nálada #Tanec snov #štandardné tance

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...