Ceny Emmy už majú moderátora. Bude to Andy Samberg

Moderátorom 67. ročníka udeľovania cien Primetime Emmy bude americký herec, komik a raper Andy Samberg.

13.03.2015 16:25
Andy Samberg so svojou partnerkou Joannou Newsom Foto: ,
Andy Samberg so svojou partnerkou Joannou Newsom.
debata

Informovali o tom organizátori podujatia. Prestížne televízne ceny odovzdajú v nedeľu 20. septembra v losangeleskom Nokia Theatre. Nominácie sa verejnosť dozvie 16. júla.

„Je nádherne príhodné, že Andy Samberg, držiteľ ocenenia Emmy, bude moderovať tohtoročné Primetime Emmy Awards,“ uviedol predseda a výkonný riaditeľ americkej Akadémie televíznych umení a vied Bruce Rosenblum. „Andy exceloval vo všetkých aspektoch televízneho sveta, či už pred alebo za kamerou,“ doplnil.

„Vo chvíli, keď sa začalo diskutovať o moderátorovi, povedali sme, že to musí byť Andy. Je odvážny, veselý, oceňovaný zabávač, spevák, scenárista a herec s úžasnými skúsenosťami v televízii,“ vyjadrili sa Dana Walden a Gary Newman z televízie Fox, ktorá tento rok prinesie galavečer na televízne obrazovky.

„Zapnite si pásy, diváci Emmy! Podobne ako by ste si ich mali zapnúť aj v aute. Ak aj nepozerávate galavečer Emmy, mali by ste si ich zapnúť. Cesta môže byť nebezpečná. Ak aj nie ste divák Emmy, mali by ste uvažovať o tom, že sa ním stanete, pretože budem moderovať a bude to divoká jazda. Takže si zapnite pásy,“ vyhlásil 36-ročný Samberg.

debata chyba
Viac na túto tému: #moderátor #Emmy #Andy Samberg

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....