Pomajbo vyzerá ako Clooney! V očiach jeho večne nespokojnej manželky

Čobejová, Pomajbo, Hajdu, Batthyány či Oľhová - postarajú sa o divácky "kolabs"?

18.03.2015 14:30
R. Pomajbo Foto:
Roman Pomajbo v sitkome Kolabs.
debata

Roman Pomajbo vyzerá ako George Clooney. Aspoň tak ho opisuje jeho večne nespokojná manželka v podaní Michaely Čobejovej.

To je jedna z dvojíc nového seriálu s názvom Kolabs, pod ktorý sa podpísal režisér Martin Babulic. Okrem spomínanej manželskej dvojice diváci v hlavných úlohách uvidia Petra Batthyányho, Janu Oľhovú, Evu Večerovú, Adyho Hajdu a Jevgenija Libezňuka. Zostavička obľúbených hercov si to pred kamerami a vlastne aj za nimi naozaj užívala. Veď nakrúcala sitkom!

Roman Pomajbo v sitkome Kolabs.
M. Čobejová, Ľ: Paulovič, J. Oľhová a J....
+5A. Hajdu a P. Batthyány v sitkome Kolabs.

Pre režiséra Martina Babulica ide o prvý samotnatný televízny projekt. Ako sa mu „kočírovala“ skupina ostrieľaných hercov? „Určite všetci v seriáli sú veľkí profesionáli, ja ich síce trošičku vediem, ale oni tie postavy pred kamerou oživili,“ povedal režisér a dodal: „My máme také pravidlo, že pred nakrúcaním sa s hercami stretávame a jednotlivé scény si prechádzame. Veľa vtipných vecí vznikne už počas týchto posedení, samozrejme, čo-to sa potom deje aj priamo na pľace. Snažíme sa mať pri nakrúcaní pohodu a zábavu, aby sa naše pocity preniesli aj na obrazovku. Ale aby išiel zo scény naozaj vtip, musí byť vypointovaný a preto ho treba napísať a vymyslieť dopredu.“

Režisér opísal prácu na Kolabse napokon slovami: „S Peťom Batthyánym sme si povedali, že tento seriál je náš Everest, na ktorý chceme vyliezť. A sme radi, že sme už takmer na vrchole.“

Pre Michaelu Čobejovú ide o prvú tak výrazne komediálnu postavu na televíznej obrazovke. „Sitkom je najťažší žáner na hranie, takže na smiech až tak veľa času nezostáva. Ale som rada, že mám takúto výraznú a od mojich predošlých seriálových úloh veľmi odlišnú rolu.“ opísala seriálová učiteľka Zuza, ktorá má svojho manžela doslova „na povel“.

M. Čobejová, Ľ: Paulovič, J. Oľhová a Ž.... Foto: TV JOJ
M. Čobejová, Ľ: Paulovič, J. Oľhová a Ž. Ľubebňuk M. Čobejová, Ľ: Paulovič, J. Oľhová a Ž. Ľubebňuk v sitkome Kolabs.

Televízia JOJ má zatiaľ natočených dvanásť častí, o ďalšom osude Kolabsu rozhodnú diváci. „My veľmi dúfame, že ich sitkom chytí a budú aj ďalšie časti. Nie je také dôležité, či sa seriál páči nám a či sa pri jeho nakrúcaní bavíme, ale ako ho prijmú diváci,“ povedal Ady Hajdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #Michaela Čobejová #Kolabs #Roman Pomajbo #Martin Babulic #sitkom

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...