Zakryte všetky diery! Finále Miss Slovensko 2015 moderuje Jan Kraus

Finálový večer súťaže ženskej krásy Miss Slovensko 2015, ktorý sa uskutoční 24. apríla v bratislavskej Incheba Expo Aréne, bude moderovať herec a publicista Jan Kraus.

19.03.2015 08:42
Najhorsi zlocin vo Wilsonove 2 den Jan Kraus Foto:
Herec a moderátor Jan Kraus.
debata

Ten sa úlohy moderátora zhostil aj v roku 2009. „Som veľmi rada, že pán Kraus prijal pozvanie na finále dvadsiateho ročníka. Myslím si, že dá celému večeru opäť nezabudnuteľný charakter,“ povedala riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Finále Miss Slovensko 2015 bude v priamom prenose vysielať televízia JOJ. Na obrazovkách sa objaví aj moderátor Michal Sabo, ktorý bude informovať o dianí v zákulisí. Diváci a diváčky sa tento rok opäť môžu tešiť na rozhovory s finalistkami, hosťami a účinkujúcimi.

„Oproti predchádzajúcim rokom pribudne aj nová disciplína, v rámci ktorej sa finalistky predstavia priamo počas prenosu. Myslím si, že diváci sa skutočne majú na čo tešiť a spolu s režisérom projektu Tomášom Eibnerom máme ešte pripravené ďalšie prekvapenia,“ dodala Chomisteková, ktorá súťaž vyhrala v roku 2013. Vstupenky na tohtoročné finále budú od 19. marca dostupné v sieti Ticketportal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #moderátor #Jan Kraus

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....