Michaela Čobejová: Nie je sex ako sex

Herečka Michaela Čobejová ako ju nepoznáme! Na televíznej obrazovke sa predvedie v komediálnej postave, hrá nespokojnú učiteľku Zuzu v novinke Kolabs.

20.03.2015 02:00
Michaela Cobejova 01 Foto:
Michaela Čobejová v sitkome Kolabs.
debata

Herečka Michaela Čobejová sa vracia na televíznu obrazovku. Na rozdiel od predošlých úloh, kedy ju diváci poznali skôr ako dramatickú herečku, je jej najnovšia rola z iného súdka. V jojkárskom sitkome Kolabs hrá jednu z hlavných úloh, manželku Romana Pomajba. Ako prezradila, s hereckým kolegom sa už kedysi pred kamerami stretla. „Áno, keď tak zalovím v pamäti, s Romanom sme si spoločne zahrali niekedy v roku 1991 v inscenácii Dobrodinec, kde hral môjho frajera a odvtedy sme spolu nehrali,“ povedala s úsmevom a dodala: „Ale myslím si, že v Kolabse sme vydarená dvojica, náš vzťah je postavený na tom, že on je totálne pod papučou a svoju ženu nekriticky zbožňuje, ona ho má omotaného okolo prsta.“

Možnosť zahrať si pred kamerami komediálnu postavu uvítala. „Je to pre mňa skvelá zmena, pretože komediálnu postavu som zatiaľ na televíznej obrazovke nehrala, toto je vlastne prvá a som rada, že si môžem takto uletieť. V divadle mám aj komediálne postavy, teraz dokonca dve, ale to je trošku iné,“ opísala seriálová učiteľka Zuza.

Roman Pomajbo v sitkome Kolabs.
M. Čobejová, Ľ: Paulovič, J. Oľhová a J....
+5A. Hajdu a P. Batthyány v sitkome Kolabs.

A hoci pohľad do zákulisia napovedá, že pred kamerami sa stretla veselá partia, ide o tvrdú prácu. „Z môjho pohľadu je takéto nakrúcanie ťažšie ako dramatický seriál. Humor musí byť skvelo vypointovaný a aby sa divák pred obrazovkou schuti zasmial, celý štáb sa narobí. Iste, aj my sa občas zabavíme a zasmejeme, ale sitkom má byť vtipný predovšetkým ľuďom, ktorí ho pozerajú, nie nám, hercom.“

V Kolabse sa prelína realita s vtipnými retro pasážami a práve tie Čobejovú najviac bavili. V jednej z retro scén dokonca predvedie vášnivý sex s Petrom Batthyánym na traktore. Ako sa táto scéna nakrúcala? „Toto sa robilo asi na desať klapiek, bol to pomerne ťažký záber. Človek musí pri takýchto scénach vykríknuť v správnom momente, dôležité je aj to, akým štýlom to urobí a či sa to páči režisérovi. Takže pred kamerami rozhodne nie je sex ako sex,“ dopĺňa Čobejová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Michaela Čobejová #Kolabs #Roman Pomajbo

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....