Jej ťahá na 50? Hurley ako kráľovná skoro nahá, zadoček má ukážkový!

Pred kamerami sa Elizabeth Hurley v posledných rokoch objavovala sporadicky a tak mnohí jej fanúšikovia boli zvedaví, čo predvedie v novom seriáli Royals. Ukázala toho dosť.

24.03.2015 00:00
debata
Herečka Elizabeth Hurley ako anglická kráľovná... Foto: Profimedia
Elizabeth Hurley Herečka Elizabeth Hurley ako anglická kráľovná Helena v scéne z internetového sitkomu The Royals.

V novinke, ktorá je produktom internetovej televízie, sa slávna britská kráska objavila v úlohe kráľovnej Heleny – pôvabnej, no divokej dámy, ktorá si aj napriek svojmu titulu a šľachtickej krvi nevie odoprieť rozličné potešenia života.

V jednej z posledných epizód pritom bývalá partnerka Hugha Granta ukázala viac než dosť nielen v rámci hereckého talentu. Pred kamerami sa totiž vyzliekla do odvážneho negližé. Kým v jednom zo záberov možno vidieť Hurleyovú v čipkovanom body, ktoré rafinovane prekrýva jej intímne partie, v ďalšej zostala už len v nohavičkách. A otočená do kamery chrbtom predviedla tvarovaný ukážkový zadoček.

zväčšiť Herečka Elizabeth Hurley ako anglická kráľovná... Foto: E!
Herečka Elizabeth Hurley Herečka Elizabeth Hurley ako anglická kráľovná Helena v scéne z internetového sitkomu The Royals.

Pri pohľade naň vám určite napadne otázka, koľko vlastne má tá Liz rokov. Nuž, v júni tohto roka oslávi päťdesiatku. Áno, čítate správne. Formu má skutočne ukážkovú, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #kamery #zadoček #Päťdesiat #Elizabeth Hurley #Royals

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...