Junior o životnej ponuke: Niečo také neprichádza každý deň

Piata séria šou Česko Slovensko má talent bude plná noviniek, pribudne zlatý bzučiak.

02.04.2015 09:20
debata

Do porotcovského kresla zasadne osvedčený kat Jaro Slávik a spevácka diva Lucia Bíla. Zaujímavé je, že o osude potenciálnych talentov rozhodne aj moderátor minulých sérii ČSMT Jakub Prachař. Novinkou pre divákov je i skutočnosť, že okrem trojice porotcov bude výkony hodnotiť aj štvrtý porotca, jeho meno zatiaľ zostáva zahalené tajomstvom.

Česko Slovensko má talent má novým moderátorov... Foto: Marian Datko
Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč Česko Slovensko má talent má novým moderátorov - Milana Juniora Zimnýkovala a Marcela Forgáča.

Na porotcovský stôl po novom pribudne aj zlatý bzučiak (golden buzzer), ktorý môžu fanúšikovia talentu poznať z britskej verzie Got Talent. Zlatý bzučiak môže porotca využiť iba jediný raz. Na rozdiel od červeného bzučiaka, ktorý znamená pre účastníka šou stopku, zlatý bzučiak posúva súťažiaceho priamo do živých prenosov, kde o jeho osude už rozhodujú diváci.

Najväčšou novinkou 5. série sú moderátori, Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč. „Nie každý deň človek dostáva takéto ponuky, takže teší nás to veľmi. ČSMT je najväčšia šou v rámci toho, čo existuje na trhu a najúspešnejšia v rámci formátu na svete,“ prezradil Junior. Príležitosť moderovať najväčší projekt kariéry vnímajú obaja moderátori ako veľkú výzvu.

Hľadať tie správne hviezdy začne štáb ČSMT už druhý aprílový víkend. V dňoch 11. a 12.4. sa objaví v slovenských mestách Bratislava, Košice, Námestovo, Spišská Nová Ves, Nové Zámky, Lučenec, Prešov, Banská Bystrica, Trenčín, Žilina, Nitra a Bardejov. V českých mestách Jihlava, Plzeň, Brno, Praha, Olomouc, Ústi nad Labem, Liberec a Ostrava sa budú hľadať talenty počas druhého kastingového víkendu ČSMT, a to 18.- 19. 4.

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #Marcel Forgáč #Milan Junior Zimnýkoval

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...