Pauhofová už zarezáva. Bude z nej sexsymbol aj preklínaná legenda!

Český režisér Filip Renč začal nakrúcať snímku o už zosnulej herečke Líde Baarovej.

06.04.2015 10:40
Táňa Pauhofová Foto:
Herečka Táňa Pauhofová.
debata (3)

Na filme pracovali len nedávno v horskom prostredí v okolí mesta Špindlerův Mlýn. Na pľace sa objavila aj predstaviteľka hlavnej ženskej postavy Táňa Pauhofová, ktorú neskôr nahradí Zdena Procházková. Osemdesiatosemročná herečka stvárni Baarovú na sklonku života.

Pred kameru sa postavil aj Gedeon Burkhard, známy najmä zo seriálu Komisár Rex, v ktorom v období 1998 – 2001 stvárňoval Alexa Brandtnera. Štyridsaťpäťročný rodák z Mníchova sa v novinke predstaví ako Baarovej partner Gustav Fröhlich.

Blízkeho spolupracovníka Adolfa Hitlera Josepha Goebbelsa, ktorý bol zamilovaný do známej herečky, stvárni Rakúšan Karl Markovics. V snímke sa objavia aj Klára Issová, Simona Stašová alebo Martin Huba.

„O filme Lída Baarová sa v Nemecku už píše a hlavne v Rakúsku, kde berú Markovicsovu rolu ako veľkú výzvu, pretože Goebbelsa vraj doteraz nikto dosť dobre nezahral,“ uviedol člen tímu Filip Albrecht.

Snímka ponúkne aj zábery z Nemecka či Francúzska. Dátum premiéry zatiaľ nie je známy. „Hlavné je, že po 14 rokoch, počas ktorých sa o filme Lída Baarová stále len hovorilo a hovorilo, sa konečne prešlo k činom. Áno, mám trému. Aby som tomu uveril, potrebujem mať prvý záber, dobrý záber,“ uviedol pre portál iDNES.cz režisér. O scenár snímky sa postaral Ivan Hubač.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #filmovanie #Filip Renč #štart #Lída Baarová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...