Superstar si dáva repete: Do poroty opäť zasadne Habera a Jandová

Stávka na istotu. Tak nejako by sa dal nazvať výber poroty speváckej súťaže Superstar, ktorú opäť chystá televízia Markíza.

07.04.2015 13:53
TMA Marta Jandová Foto:
Speváčka Marta Jandová bude opäť porotkyňou - tentoraz v súťaži Superstar.
debata

Mená prvých dvoch hudobných umelcov, ktorí budú rozhodovať o postupe speváckych talentov, nepriniesli nič nové pod slnkom. Pod modrobiele logo Superstar si opäť sadne česká speváčka Marta Jandová a spevák a skladateľ Pavol Habera.

Zloženie poroty zatiaľ nie je kompletné a tak zostáva dúfať, že televízia prinesie nejakú novú zaujímavú tvár v ďalšej fáze zverejňovania mien.

Čo sa týka moderátorskej pozície – tá bude takpovediac staronová. Ponuku totiž prijal po niekoľkoročnom pôsobení v konkurenčnej TV JOJ Martin Pyco Rausch. Jeho televíznu kariéru a najmä popularitu odštartovala práve spevácka súťaž Superstar, ktorú kedysi uvádzal ešte s Adelou Banášovou. Spoločne sa objavili v troch sériách. Po nich sa už Pyco do Superstar nevrátil, presedlal na formáty ako Let's Dance (ešte v Markíze) a neskôr Česko Slovensko má talent (TV JOJ).

Hoci médiá sa dohadujú o tom, kto bude tentoraz Pycovou kolegyňou (či nebodaj kolegom) na pódiu televíznej šou, existuje aj možnosť, že zostane v moderovaní sám. Aj americká verzia súťaže American Idol funguje už niekoľko rokov na sólo moderátorovi Ryanovi Seacrestovi, pričom porota variuje v zložení od štyroch ku trom porotcom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Jandová #Superstar #porota #Martin Pyco Rausch #Pavol Habera

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...