Znovu v hororovej sérii! Sarah Paulson sa vráti v slávnom seriáli

Americká herečka Sarah Paulson, známa najmä z hororového seriálu American Horror Story, kde účinkuje od prvej sezóny, sa predstaví aj v pripravovanej piatej sérii.

17.04.2015 08:00
Herečka Sarah Paulson v kreácii Armani Privé. Foto: ,
Herečka Sarah Paulson.
debata

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér, scenárista a producent Ryan Murphy. „Sarah Paulson prichádza do Hotela. V tejto sérii to bude to najhoršie zo všetkých zlých dievčat,“ napísal Murphy. V prvej sezóne American Horror Story s podtitulom Murder House stvárnila 40-ročná rodáčka z floridskej Tampy Billie Dean Howard, v druhej (Asylum) sa ukázala ako Lana Winters, v tretej (Coven) sa predstavila ako Cordelia Foxx a vo štvrtej (Freak Show) si zahrala Bette a Dot Tattlerové.

V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Lady Gaga, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Matt Bomer a Cheyenne Jackson. Jessicu Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, však diváci a diváčky už v nových častiach neuvidia.

Hororový seriál prinášajú na obrazovky scenáristi Ryan Murphy a Brad Falchuk. Každá sezóna rozpráva iný samostatný príbeh. Od svojho uvedenia v roku 2011 si seriál pripísal na konto dve nominácie na Zlatý glóbus v kategóriách Najlepší dramatický seriál a Najlepší miniseriál alebo televízny film.

Jednu nomináciu získala aj Kathy Bates, ktorá sa k hereckému obsadeniu pridala v roku 2013. Jessicu Lange za účinkovanie v šou nominovali na Zlatý glóbus už štyri razy, pričom hneď prvú z nominácií sa jej v roku 2012 podarilo premeniť na víťazstvo. Seriál má tiež na konte osem cien Primetime Emmy.

debata chyba
Viac na túto tému: #piata séria #Sarah Paulson #American Horror Story

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....