Farmár hľadá ženu sa vracia. Parišková sľubuje silný zážitok

Televízia JOJ odvysiela vo štvrtok pilotnú časť štvrtej série zoznamovacej reality šou Farmár hľadá ženu.

23.04.2015 10:15
Aneta Parišková Foto:
Moderátorka Aneta Parišková sa znovu vracia do formátu Farmár hľadá ženu.
debata (1)

V prvej časti obľúbeného formátu sa prostredníctvom medailónov predstaví deväť farmárov a jedna farmárka a spustí sa prihlasovanie záujemkýň a záujemcov, ktorí im budú v priebehu nasledujúcich mesiacov písať listy. Na základe korešpondencie si farmári a farmárka vyberú adeptov, ktorí sa im najviac zapáčili a s ktorými sa chcú zoznámiť.

Reality šou tentoraz vytvára český tím, ktorý v minulosti točil rovnaký formát pre TV Prima. „Nový realizačný tím režiséra Jana Bělohlavého a producenta Jakuba Vrhela vniesol do slovenskej verzie prvky kvalitnej romantickej zoznamky a reálne, no nie extrémne zobrazenie účinkujúcich,“ povedala hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová. „Bude to milá a romantická zoznamka, počas ktorej sa diváci stanú svedkami rôznych životných osudov. V šou sa predstavia ľudia, ktorí skutočne hľadajú lásku a my veríme, že sa im to prostredníctvom Farmára naozaj podarí,“ dodala.

Šou bude tradične moderovať Aneta Sedlmair Parišková. Tá sa podľa informácií denníka Nový Čas na nové časti veľmi teší. „Veľmi som sa tešila a teším. Mám za sebou nakrúcanie prvej časti, v ktorej divákom predstavím deviatich farmárov, ktorí si hľadajú ženu a jednu farmárku, ktorá si hľadá životnú lásku. Nakrúcanie s farmármi a spoznávanie ich osudov bol pre mňa silný zážitok,“ uviedla.

Pilotnú časť Farmár hľadá ženu odvysiela televízia JOJ vo štvrtok o 21:45. Na nasledujúce diely sa diváci môžu tešiť na jeseň.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nová séria #TV JOJ #Aneta Parišková #Farmár hľadá ženu

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...