Obsadenie piateho American Horror Story doplnil Evan Peters

V pripravovanej piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story s podtitulom Hotel si zahrá aj Evan Peters.

27.04.2015 13:44
Evan Peters Foto: ,
Herec Evan Peters.
debata

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér, scenárista a producent Ryan Murphy. „V tejto sezóne bude na vás Evan Peters čakať v izbe číslo 64,“ napísal na adresu 28-ročného rodáka zo St. Louis, ktorý účinkoval vo všetkých doterajších sériách.

V prvej s podtitulom Murder House stvárnil Tatea Langdona, v druhej (Asylum) sa ukázal ako Kit Walker, v tretej (Coven) si zahral Kylea Spencera a vo štvrtej (Freak Show) sa predstavil ako Jimmy Darling.

V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Lady Gaga, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson, Matt Bomer a Cheyenne Jackson. Jessicu Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, však diváci a diváčky už v nových častiach neuvidia.

Evan Peters je okrem American Horror Story známy napríklad aj zo športovej drámy Bitkári (2008), akčnej komédie Kick-Ass (2010) a tiež ako mutant Quicksilver z komiksovky X-Men: Budúca minulosť (2014).

debata chyba
Viac na túto tému: #Evan Peters #obsadenie #American Horror Story

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...