Rumer Willis zvíťazila v tanečnej šou. Slávneho otca Bruca dojala k slzám

Populárna televízna súťaž Dancing with the stars má nových víťazov. Vyhrala Rumer Willis s partnerom Valom Chmerkovskiym.

20.05.2015 11:02
debata
Herečka Rumer Willis zvíťazila v šou Dancing... Foto: ABC
Rumer Willis Herečka Rumer Willis zvíťazila v šou Dancing with the stars so svojím profesionálnym tanečným partnerom Valom Chmerkovskiym

Najstaršia dcéra herca Bruca Willisa a herečky Demi Mooreovej si víťazstvo bezpochyby odniesla domov zaslúžene – práve jej tanečný talent sa stal totiž absolútnym prekvapením televíznej relácie a prilákal k obrazovkám dokonca aj ľudí, ktorí podobné programy vôbec nesledujú.

Dvadsaťšesťročnú Rumer chodila pravidelne podporovať celá rodina – v hľadisku sedela mama Demi, sestry Tallulah a Scout a príležitostne aj otec Bruce Willis. Ten sa prišiel pozrieť na finálový večer, ktorý predchádzal absolútnemu finále a neubránil sa ani dojatiu, keď sa jeho talentovaná dcéra predviedla vo famóznom foxtrote a následne aj tanečnom free-style.

Na utorňajšom superfinále sa už rozhodovalo aj s diváckymi esemeskami, ktoré sa sčítavali s hlasmi poroty. A americkí diváci prisúdili víťazstvo práve pôvabnej a talentovanej brunetke. Za ňou skončila tínedžerská seriálová hviezda Riker Lynch a vojnový veterán Noah Galloway, ktorý má amputovanú ruku od predlaktia a namiesto jednej nohy protézu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #víťazstvo #talent #Rumer Willis #Dancing With The Stars

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...