Takto ste ju nevideli! Slávna diva s polonahým kolegom vyrazili dych

Speváčku Nicole Scherzinger bolo posledné roky vídať v porote speváckej súťaže. Teraz sa s výzvou súťaženia pobila ona sama. Teda nie sama, ale aj s poriadne príťažlivým kolegom.

28.05.2015 15:25
debata
zväčšiť Speváčka Nicole Scherzinger a herec Alan... Foto: NBC
Nicole Scherzinger a herec Alan Ritchson Speváčka Nicole Scherzinger a herec Alan Ritchson v šou I can do that.

Tridsaťšesťročná ex-líderka formácie Pussycat Dolls sa v televíznej šou I can do that spojila s hercom Alanom Ritchsonom, ktorý si zahral napríklad v snímke Teenage Mutant Ninja Turtles. Pointou relácie je, že v nej tri hviezdne páry testujú svoj talent a možnosti. Pred každým živým vysielaním dostávajú v predstihu na výber aktivity, ktoré by si mali vyskúšať a predviesť sa s nimi v publiku. Ide napríklad o akrobatické čísla či tanečné choreografie a podobne, ktoré potom celý týždeň trénujú pod vedením špeciálneho trénera.

Scherzinger sa so svojím urasteným kolegom predstavili v tanečnej performance, počas ktorej bola ona zavesená na pohyblivej hrazde a s partnerom spoločne predvádzali vášnivú tanečno-baletnú choreografiu. Nicole poletovala vzduchom a dôkladne kontrolovala svoje telo v jednotlivých pozíciach, čím vyrazila dych divákom aj súperiacim kolegom. Hoci Ritchson zostal na zemi, v jeho prípade to bolo najmä urastené telo, nad ktorým sa pozastavovala napríklad speváčka Ciara, ale aj jej partner – Joe Jonas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Nicole Scherzinger #súťaž #I can do that #Alan Ritchson #akrobacia

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...