Nepomohli ani slávne krásky! Plní sa veštba slávnej producentky?

Ani trio ukážkových hrdinov, ktorí sú zároveň hollywoodskymi hviezdami a idolmi verejnosti nepomohlo. Novinka Aloha s Emmou Stone či Bradleym Cooperom v kinách sklamala.

01.06.2015 17:50
debata
Herečka Emma Stone dorazila na premietanie... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Emma Stone Herečka Emma Stone dorazila na premietanie filmu Aloha v kreácii Emilio Pucci.

Premiérový víkend filmu v réžii Camerona Crowea nedopadol určite podľa očakávaní. Snímka síce zarobila 10 miliónov dolárov, ale stále bezmála štyridsať. Je síce pravdepodobné, že po uvedení vo zvyšku sveta by sa mohla zaplatiť, žiadne veľké terno to však nebude.

V hlavných úlohách filmu, ktorý sa odohráva na Havaji, sa pritom predstavili herečky Emma Stone a Rachel McAdams, hlavnú mužskú rolu stvárnil Bradley Cooper. Trio populárnych hviezd však nemusí byť zárukou úspechu. Navyše, ak do kín mieri taký potenciálny hit ako San Andreas – katastrofický akčný film s Dwaynom Johnsonom. Ten odštartoval ukážkovo, keď zarobil za prvé tri dni premietania 60 miliónov dolárov a ďalších 50 miliónov si pripísal na konto vo svete.

Čo sa týka ľúbostnej romance Aloha, vysokú mienku o nej nemali už pred pár mesiacmi ani samotní producenti a zástupcovia štúdií Sony, v ktorých vznikla. Z uniknutých emailov, ktoré zverejnili hackeri, vyplynulo, že jedna zo šéfiek a filmových producentiek Amy Pascal nazvala vtedy ešte nepomenovaný projekt slabým a predpovedala mu negatívne prijatie. Kritizovala režiséra, ale najmä slabý scenár.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Bradley Cooper #kiná #sklamanie #Emma Stone #Aloha

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...