Štvrtá séria Hannibala je stále neistá. Stojí to na peniazoch!

Tvorca mysteriózneho kriminálneho seriálu Hannibal (2013) Bryan Fuller v pondelok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámil, že predstavitelia spoločností Netflix a Amazon nemajú záujem o vysielanie prípadnej štvrtej sezóny. Fuller však dodal, že naďalej rokuje s inými spoločnosťami.

09.07.2015 00:00
Mads Mikkelsen Foto: ,
Herec Mads Mikkelsen stvárňuje postavu Hannibala Lectera v úspešnom televíznom seriáli.
debata

Seriál Hannibal od jeho začiatku vysiela americká televízia NBC. Tá však koncom júna oznámila, že ho plánuje ukončiť po aktuálnej tretej sezóne. Dôvodom zrušenia má byť nízka sledovanosť, hoci sa hovorí aj o nevysporiadaných autorských právach.

Fuller chcel totiž vo štvrtej sérii do príbehu uviesť Clarice Starling, ktorú v oscarovom Mlčaní jahniat (1991) stvárnila Jodie Foster, no nepodarilo sa mu na túto postavu získať práva.

V prvých dvoch sezónach najnovšieho spracovania príbehov z pera Thomasa Harrisa pracoval Hannibal Lecter, ktorého stvárňuje Mads Mikkelsen, ako uznávaný psychiater priamo v FBI. Jeho úlohou bolo pomáhať detektívovi Willovi Grahamovi (Hugh Dancy), ktorý sa dokáže vcítiť do zvrátených myslí najhorších masových vrahov a následne intuitívne rekonštruovať ich myšlienky a postupy.

Táto schopnosť ho však fyzicky a najmä psychicky vyčerpáva, preto sa jeho šéf Jack Crawford (Laurence Fishburne) rozhodol najať Hannibala, ktorý sa mal starať o Willove psychické zdravie. Doktor Lecter však vie o duševných pochodoch zločincov viac, ako ktokoľvek tuší. V tretej sérii, ktorá odštartovala 4. júna, je Hannibal po krvavom finále druhej sezóny na úteku spolu s psychiatričkou Bedeliou du Maurier v podaní Gillian Anderson.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #vysielanie #popularita #Hannibal #štvrtá séria

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...