Návrat milovaného seriálu? Všetci sú za, diváci sa možno dočkajú...

Americký scenárista, režisér a producent Rob Thomas uvažuje, že nakrúti minisériu o súkromnej detektívke Veronike Marsovej.

15.07.2015 13:41
Kristen Bell Foto: ,
Herečka Kristen Bell stvárňovala hrdinku Veronicu Mars tri roky v seriáli.
debata

Tú diváci a diváčky môžu poznať zo seriálu Veronika Mars (2004 – 2007) a z rovnomenného filmu z roku 2014. Štyridsať­päťročný rodák z mesta Sunnyside vo Washingtone to prezradil v rozhovore pre portál TV Line, pričom uviedol, že druhou alternatívou je nakrútenie ďalšej snímky.

„Ja som za. Kristen Bell (predstaviteľka Veroniky Marsovej) je za. Zatiaľ však na ničom nepracujeme. S Kristen sme sa rozprávali o tom, že by sme nakrútili druhý film, premýšľame aj o tom, že by sme ďalšie príbehy ponúkli vo forme minisérie,“ vyjadril sa producent, ktorý by chcel divákom a diváčkam priniesť program podobný seriálu Temný prípad (2014). Kedy by projekt chceli predstaviť verejnosti, zatiaľ nekonkretizoval.

Seriál Veronika Marsová mal v troch sériách spolu 64 epizód, pričom poslednú časť odvysielali 22. mája 2007. Okrem 34-ročnej Bellovej v ňom účinkovali napríklad aj Percy Daggs III, Jason Dohring, Enrico Colantoni, Tina Majorino či Amanda Seyfried. Na filmový príbeh prispeli fanúšikovia a fanúšičky prostredníctvom crowdfundingového portálu Kickstarter.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #nakrúcanie #Kristen Bell #Veronica Mars #Rob Thomas

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...