Jeri Ryan mieri do seriálu Arrow

Štyridsaťsedemročná rodáčka z Mníchova by mala stvárniť priateľku rodiny Queenovcov Jessicu Danforth.

28.07.2015 02:00
Jeri Ryan Foto: ,
Herečka Jeri Ryan.
debata

Americká herečka Jeri Ryan, známa zo seriálu Star Trek: Voyager (1995 – 2001), sa predstaví v očakávanej štvrtej sezóne projektu Arrow (2012). Informoval o tom Access Hollywood, podľa ktorého by sa 47-ročná rodáčka z Mníchova mala objaviť v druhej epizóde spomínanej série. Stvárniť by mala priateľku rodiny Queenovcov Jessicu Danforth.

Arrow je adaptáciou komiksových príbehov o miliardárovi Oliverovi Queenovi, ktorý sa po stroskotaní a piatich rokoch strávených na ostrove vrátil do Starling City. Tu v prestrojení za lukostrelca vyhlásil vojnu zločincom. Napráva krivdy a chráni mesto pred tými, ktorí by mu chceli škodiť. Queena v seriáli stvárňuje kanadský herec Stephen Amell.

Nové časti chcú tvorcovia Arrowa predstaviť verejnosti už túto jeseň. Okrem spomínaných sa v nich ukážu aj David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Katie Cassidy, Paul Blackthorne alebo John Barrowman.

Jeri Lynn Ryan môžu diváci a diváčky poznať napríklad aj zo seriálov Temné nebo (1996 – 1997), Bostonská stredná (2000 – 2004), Žralok (2006 – 2008) alebo Telo ako dôkaz (2011 – 2013). Objavila sa aj v niekoľkých epizódach sci-fi projektu Helix (2014). V roku 1999 získala Satellite Award.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Arrow #Jeri Ryan

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...