Viac chlapskej nahoty, my sa tiež chceme vyzliekať, žiada Kevin Bacon

Viac nahých mužov, viac odhalených penisov! To žiada herec Kevin Bacon, ktorý dokonca podľa portálu Mashable odštartoval novú iniciatívu.

07.08.2015 09:20
Kevin Bacon Foto: ,
Herec Kevin Bacon na prezentačnej akcii televízie Fox.
debata

Známy americký herec sa v nedávnom (nie tak celkom vážnom) rozhovore vyjadril, že v množstve filmov a seriálov sa momentálne nachádza veľa ženskej nahoty a to podľa neho nie je v poriadku. „Teda, v poriadku to je, ale nie je to fér voči herečkám a nie je to fér ani voči hercom, pretože aj my chceme byť nahí,“ vyhlásil.

„Páni, je čas oslobodiť klobásku (doslovne Bacon použil slovo bacon, čo v angličtine znamená slanina – presne Free the bacon, aby si tak vystrelil z iniciatívy Free the nipple). A pod slovom klobáska myslím penis a vaše varlatá a váš zadok,“ pokračoval v humornom interview 57-ročný herec, ktorý už má skúsenosť s absolútnym odhalením sa pred kamerou. Celkom nahý sa objavil v erotickom filme Divoké hry v roku 1997.

V rozhovore tiež s humorom pokračoval a uviedol, že hoci v každom novom filme má záujem vyzliecť sa donaha, producenti ho vždy zastavia a žiadajú, aby sa obliekol. „Stále mi opakujú, Kevin, v tomto nemusíš byť nahý, to nedáva zmysel. Alebo, Kevin, toto je animovaný film, bude počuť len tvoj hlas, obleč si, prosím, nohavice. Kevin, v tomto filme ani nehráš. Čo tu robíš a prečo si nahý,“ vystupňoval svoje žartovanie herec vo videorozhovore, v ktorom odchádza nahý a s vyštvorčekovaným rozkrokom.

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #muži #film #penis #nakrúcanie #Kevin Bacon

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....