Superstar štartuje 30. augusta. Habera sa teší, že znovu rozdá šance

Nová sezóna speváckej šou SuperStar odštartuje v nedeľu 30. augusta. Vysielať ju budú televízie Markíza a Nova.

08.08.2015 12:44
Pavol Habera Foto: ,
Spevák, hudobník a porotca Pavol Habera.
debata

Členmi poroty sú Paľo Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a Klára Vytisková, ktorých úlohou je nájsť tých najlepších spevákov a speváčky zo Slovenska a Česka. Ponuku na moderovanie prijal Martin „Pyco“ Rausch.

„So SuperStar sa to tu všetko pred niekoľkými rokmi začalo. Mal som to šťastie, že som bol pri tom. Dali sme šancu mnohým spevákom a speváčkam. Niektorí ju využili, niektorí zahodili, ale pre mňa bolo najdôležitejšie, že v každej sérii sú ľudia, ktorí sú takí dobrí a talentovaní, že si zaslúžia šancu. Som rád, že aj tento rok tú šancu niekomu opäť dáme, že budem pri tom a budem dúfať, že ju poriadne využije. Teším sa na to,“ povedal Habera.

Tento rok sa diváci môžu tešiť na viacero noviniek. Počas kastingov čaká napríklad na súťažiacich takzvaná CD voľba. Každý súťažiaci si pred tým, ako predstúpi pred porotu, vyberie jedno zo štyroch CD – každé CD predstavuje jedného z porotcov. Ak po jeho odspievaní nastane remíza a od poroty zaznie dvakrát „áno“ a dvakrát „nie“, rozhoduje verdikt porotcu, ktorého CD si súťažiaci vybral.

„Tento ročník sme nakrúcali na úplne nových, pre SuperStar netradičných miestach – napríklad v industriálnom priestore Poldovka v Kladne. Epizódy známe z predchádzajúcich ročníkov ako Divadlo nahradia tento rok epizódy nazvané Super výber, ktoré sme nakrúcali na piesočnej pláži. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť,“ prezradil režisér a kreatívny producent Pepe Majeský.

Na víťaza či víťazku šou čaká 75-tisíc eur alebo dva milióny českých korún. Kto ich dostane, bude známe v decembri. Ďalšie informácie o programe sú dostupné na webstránke superstar.mar­kiza.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Televízia #Superstar #porota #TV Nova #štart #Pavol Habera

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...