Hviezdy piatej hororovej ságy sú známe. A vieme aj, koho si zahrajú!

Americká speváčka Lady Gaga stvárni v pripravovanej piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story (2011) majiteľku desivého hotela v cente Los Angeles.

10.08.2015 10:50
Sarah Paulson, Kathy Bates a Angela Bassett Foto: ,
Zľava: Herečky Sarah Paulson, Kathy Bates a Angela Bassett, ktoré sa objavia v už piatej sérii seriálu American Horror Story.
debata

Počas tlačovej besedy americkej Asociácie televíznych kritikov to prezradil jeden z tvorcov titulu Ryan Murphy. „Je akousi bohatou nestorkou, ktorá sa obklopuje umením, módou a ľuďmi a má hanebný plán, ktorý prezradí v prvej epizóde,“ priblížil Murphy.

Sarah Paulson, ktorá sa v doterajších sezónach antológie predstavila postupne ako Billie Dean Howard, Lana Winters, Cordelia Foxx a siamské dvojčatá Bette a Dot Tattler, počas konferencie uviedla, že v nových epizódach zahrá temnú a sexy ženu, ktorá je závislá od drog.

zväčšiť Zľava: Matt Bomer, Chloe Sevigny a Denis... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Matt Bomer, Chloe Sevigny a Denis O´Hare Zľava: Matt Bomer, Chloe Sevigny a Denis O'Hare budú tiež v zostave hercov v piatej sérii projektu American Horror Story, ktorý tentoraz dostal podtitul Hotel.

Denis O’Hare zasa povedal, že stvárni ženu s menom Elizabeth Taylor, ktorá pracuje v bare. Ten vedie Iris v podaní Kathy Bates. „Hrám Iris. A som tiež veľmi, veľmi sexy. Vo voľnom čase riešim krížovky,“ vyjadrila sa Bates.

V piatej sérii American Horror Story, ktorú ponesie podtitul Hotel, sa okrem spomínaných ukážu aj Matt Bomer, Finn Wittrock, Max Greenfield, Evan Peters, Angela Bassett, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Cheyenne Jackson a Naomi Campbell. Americká televízia FX plánuje nové epizódy začať vysielať v októbri tohto roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #herci #American Horror Story #zostava #osadenstvo

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...