Na obrazovky sa vracia Superstar. Sľubuje novú posilu aj zmeny

Na obrazovkách televízií Markíza a Nova odštartuje v nedeľu 30. augusta ďalšia séria populárnej speváckej súťaže SuperStar.

28.08.2015 16:25
Porotkyňa súťaže Superstar Marta Jandová. Foto: ,
Porotkyňa súťaže Superstar Marta Jandová.
debata

Talenty spomedzi mladých interpretiek a interpretov tentoraz vyberá porota v zložení Pavol Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a tiež nováčik, česká speváčka a moderátorka Klára Vytisková. Na post moderátora tvorcovia angažovali obľúbeného Martina „Pyca“ Rauscha.

Slovenská speváčka Celeste Buckingham počas...
Slovenská speváčka Celeste Buckingham a spevák...
+3Porotkyňa súťaže Superstar Marta Jandová.

Nová séria SuperStar sa začne tradične zostrihmi z kastingov. „Začíname s kastingovými kolami, z ktorých vzíde sto najlepších spevákov. Epizódy známe z predchádzajúcich ročníkov ako Divadlo nahradia tento rok epizódy nazvané Super výber, ktoré sme nakrúcali na piesočnej pláži a v bývalých oceliarňach. Nasledovať budú živé prenosy so semifinalistami a potom s finálovou osmičkou,“ priblížil režisér šou Pepe Majeský.

Tohtoročná SuperStar prinesie podľa jeho slov hneď viacero noviniek. Okrem novej porotkyne a nakrúcacích miest zaviedli tvorcovia šou na kastingoch takzvanú CD voľbu, vymysleli novú chodbu smerujúcu k porote a rozhodli sa umožniť rodinám a priateľom súťažiacich, aby sledovali svojich blízkych na veľkej plazme priamo z prípravnej sály. Spevácku šou plánujú televízie vysielať každú nedeľu o 20:30.

debata chyba
Viac na túto tému: #spev #súťaž #Superstar #talent #štart

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...