Tak to je paráda! Martin Harich v britskom X Factore, chválil ho aj Cowell

Svoju kariéru odštartoval v Superstar, ale zdá sa, že ambície Martina Haricha mieria oveľa vyššie. Zúčastnil sa na kastingu do britského X Factoru a postúpil do úzkeho výberu.

29.09.2015 11:22
Martin Harich Foto:
Spevák Martin Harich na archívnom zábere.
debata (4)

Bývalého priateľa speváčky Celeste Buckingham posunula porota v zložení Simon Cowell, Rita Ora, Cheryl Fernandez-Versini a Nick Grimshaw do kola nazvaného bootcamp. V ňom sa sformovali skupiny spevákov, ktorí mali spoločne zaspievať niektorú z vybraných skladieb.

Harich v zostave s ďalšími súťažiacimi skončil pri hite Hotel California a verdikt od poroty mu musel urobiť nesmiernu radosť. Práve dvadsaťročného speváka, ktorý na Slovensku a v Česku s úspechom vystupuje so svojou kapelou, posunula porota ešte ďalej. „Mohol by som ešte povedať. Aj keď si zabudol slová, Martin, aj ty Carrie Ann, boli ste úžasní,“ skonštatoval na konci hromadného vystúpenia samotný Simon Cowell. Slovenský spevák si zaistil postup do kola s názvom Six Chair Challenge.

Vystúpenie sa začína v piatej minúte.

Harich do britskej súťaže X Factor poslal svoju pieseň Chocolate a vyšlo to. Britskej produkcii sa totiž skladba páčila. „Ozvali sa mi, že sa im to veľmi páči. Tak ma zavolali na kasting. Celé to riešim už od marca a je to veľmi inšpiratívne, motivujúce a hlavne mám z toho veľmi dobrý pocit, lebo ma to veľmi posúva,“ uviedol Harich pre server Topky.sk.

Ako sa vyvinie ďalej jeho cesta v šou, ktorá zrodila aj fenomén ako One Direction, ukážu už najbližšie epizódy televíznej šou.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká Británia #Simon Cowell #X Factor #Martin Harich

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...