Návrat slávnej dvojice? Skrúcaný chce zlákať Nogu z 'otcovskej' dovolenky

V slovenskom hercovi, moderátorovi a humoristovi Štefanovi Skrúcanom ožívajú ambície vtiahnuť dlhoročného kolegu Miroslava Nogu opäť do sveta šoubiznisu.

03.11.2015 10:37
Štefan Skrúcaný a Miro Noga Foto:
Štefan Skrúcaný a Miro Noga sa po rokoch opäť stretli.
debata

„Chcel by som vtiahnuť Mirka Nogu zas do šoubiznisu a spraviť s ním taký spomienkovo-rozlúčkovo-zábavný program. Rozlúčkový preto, že už máme obaja 55 rokov, čo je spolu 110 a to je už celkom dosť,“ zasmial sa Skrúcaný.

Známy humorista si však nie je celkom istý, či sa jeho snaha stretne s úspechom. „Neviem, či Mirka prehovorím, lebo on je teraz otec na plný úväzok, čo mu nesmierne kvitujem a skladám pred ním klobúk, že dáva prednosť súkromiu pred prácou a odmieta aj veľké projekty len preto, aby mohol byť doma so svojou dcérou a s partnerkou. Stále však verím, že na budúci rok niečo vymyslíme,“ povedal Skrúcaný, ktorého v súčasnosti podľa vlastných slov živia najmä súkromné podujatia.

"Behám po Slovensku, moderujem, spievam alebo zabávam ľudí na rôznych akciách. Je to trošku fyzicky náročné, ale dáva mi to slobodu a tá je pre mňa nesmierne dôležitá,“ priznal Skrúcaný, ktorý sa spolu s Nogom pred niekoľkými mesiacmi dostal po dlhšom čase do povedomia i novou verziou ich starej pesničky Tequila Jumbo.

"To bol celkom dobrý joke. Je tam aj nejaká španielčina a všetko to nahrávali kubánski muzikanti, takže to má naozaj latinskoamerickú atmosféru. Trošku ma mrzí, že to slovenské rádiá svorne odignorovali, ale ako hovoril Švejk, ‚Byli jsme před Rakouskem, budeme i po něm.‘ Možno si to niekedy médiá všimnú,“ podotkol známy rodák z Trenčína.

debata chyba
Viac na túto tému: #humor #návrat #Miro Noga #program #spojenie #Štefan Skrúcaný

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...