Emily Blunt mieri do nového trilleru: Zamotali ho hviezdy z Priateľov

Hollywoodska herečka Emily Bluntová si zahrá hlavnú hrdinku vo filmovej adaptácii amerického bestselleru Dievča vo vlaku.

07.11.2015 09:14
Emily Blunt Foto: ,
Herečka Emily Blunt.
debata

Snímku pripravuje spoločnosť DreamWorks. Po boku Bluntovej sa objaví aj Lisa Kudrow, známa ako Phoebe zo seriálu Priatelia, informoval časopis The Hollywood Reporter.

Blunt v psychothrilleri stvárni alkoholičku Rachel, ktorú opustil manžel kvôli milenke. Rachel je pri svojich pravidelných cestách vlakom fascinovaná zdanlivo dokonalým párom, ktorého dom pozoruje. Žena ale náhle zmizne. Prvotina americkej autorky Pauly Hawkinsovej, ktorá vyšla aj v češtine, sa od tohtoročného februára do apríla držala na čele rebríčka najpredávanejších románov, ktorý zostavuje denník The New York Times.

Kudrow si zahrá postavu Moniky, bývalej spolupracovníčky exmanžela Rachel. Do role Rachelinho exmanžela obsadili Justina Therouxa, ktorý je v reálnom živote ženatý s ďalšou hviezdou Priateľov, Jennifer Anistonovou. Tá v úspešnom seriáli z 90. rokov hrala Rachel, kamarátku Moniky a Phoebe.

„Dokonale zamotané,“ konštatuje The Hollywood Reporter.

debata chyba
Viac na túto tému: #bestseller #Emily Blunt #Lisa Kudrow #Dievča vo vlaku

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...