Karin Haydu úplne antisexy! Fúzatá a škaredá - pre komédiu všetko

Slovenská herečka Karin Haydu si vychutnáva účinkovanie v komédiách.

09.11.2015 15:53
Karin Haydu Foto:
Herečka a moderátorka Karin Haydu.
debata

"Milujem komédie. V súčasnosti hrám rovno v štyroch. Dva týždne dozadu sme mali premiéru v Divadle Aréna, kde hrám v komédii Medzi nebom a zemou, v GUnaGU mám Čakanie na Gotta, v La Komike sme minulý týždeň uviedli Dobrodružstvá Dona Dušana a potom mám ešte jedno putovné predstavenie, Verejný milenec, s ktorým od apríla minulého roka brázdime Slovensko. Najbližšie ho hráme 11. novembra v Dome kultúry Ružinov, je to naozaj výborná komédia,“ povedala Haydu.

V každej z aktuálnych komédií stvárňuje podľa vlastných slov celkom inú postavu. „V La Komike hrám jednoduchú devu, ktorá by chcela byť herečka, v predstavení Verejný milenec som taká femme fatale, v GUnaGU hrám naivnú pipku zlatokopku, ktorá sa vyšplhá po pleciach svojho partnera a v Aréne stvárňujem anjela. Tam som zas úplne iná, mám tam také afro háro, fúzy, brýle, som tam absolútne antisexy,“ priblížila herečka.

Fúzy jej vraj režisérka Soňa Ferancová nasadila, aby ju zošpatila. „Soničkin hlavný cieľ bolo ma zoškarediť a furt sa jej to nedarilo. Už mi dala popolníky, afro, takú detskú hrubú košieľku, hrubé pančuchy a také bagandže a stále jej to bolo málo, tak ja že čo… ‚Tak mi daj fúzy.‘ A ona že ‚Áno, to je skvelý nápad!‘ Ja som to myslela zo srandy a ona to zobrala vážne, takže som teraz fúzatá,“ zasmiala sa 38-ročná Bratislavčanka, ktorá podľa vlastných slov pri práci najviac oceňuje pohodu.

„Najdôležitejšie je, aby sme si s kolegami sadli nielen po hereckej stránke, ale aj povahovo. Je veľmi podstatné, aby človek spolupracoval s ľuďmi, ktorí sú mu sympatickí, ktorí sú na tej istej úrovni a vlnovej dĺžke, aby tam od začiatku fungovala tá chémia a nikto nebol negatívny. Tak to mám strašne rada,“ uzavrela Haydu.

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #fúzy #Karin Haydu #komédia

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...