Zombie séria pokračuje a toto je nový zloduch! Aj mŕtvi sa ho boja

Americký herec Jeffrey Dean Morgan sa pridá k hereckému obsadeniu populárneho televízneho projektu Walking Dead (2010).

13.11.2015 08:50
Herec Jeffrey Dean Morgan. Foto: ,
Herec Jeffrey Dean Morgan.
debata

Ako zloduch Negan by sa mal podľa magazínu The Hollywood Reporter predstaviť už vo finále aktuálnej šiestej série. Nakrúcanie poslednej epizódy sa začne už tento týždeň v Atlante.

Z komiksovej predlohy je postava známa ako vulgárny násilník a vodca skupiny známej ako Záchrancovia (Saviors), ktorí si silou a zastrašovaním podrobujú ostatné komunity. Pre Negana je charakteristická Lucille – bejzbalová pálka omotaná ostnatým drôtom, ktorú nosí stále so sebou.

Štyridsaťdeväťročný herec by sa mal následne v siedmej sezóne, ktorá odštartuje budúci rok na jeseň, zaradiť k stálym členom obsadenia. Špekulácie o zaradení Negana do súčasnej série sa objavili po tom, ako do projektu obsadili anglického herca Toma Paynea ako „Ježiša“ Paula Monroea, ktorý sa stane kľúčovým členom komunity Alexandria.

„Sú tu neuveriteľne brilantné a vzrušujúce postavy. Boli by sme idioti, ak by sme ich počas nášho putovania nestretli. Bol by som veľmi prekvapený, keby sme Negana v blízkej budúcnosti nevideli,“ povedal ešte vo februári v rozhovore pre The Hollywood Reporter na margo postáv herec Andrew Lincoln, ktorý v seriáli stvárňuje Ricka Grimesa.

debata chyba
Viac na túto tému: #postava #zloduch #epizóda #Walking Dead #Negan #Jeffrey Dean Morgan

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...