Znovu v komiksovom hite? Douglas si užil zábavu, chce repete

Americký herec Michael Douglas si možno zahrá v pokračovaní filmu Ant Man (2015) s názvom Ant-Man And The Wasp.

17.11.2015 10:00
Michael Douglas (vľavo) a Paul Rudd Foto: ,
Michael Douglas (vľavo) a Paul Rudd spoločne na uvedení filmu Ant-Man.
debata

Sedemdesiatje­denročný rodák z mesta New Brunswick v štáte New Jersey v rozhovore pre filmový portál Collider.com prezradil, že o spolupráci už rokoval s tvorcami snímky. „Nedávno mi telefonovali, chceli so mnou hovoriť o pokračovaní a ja som si povedal, ‚To je úžasné‘,“ uviedol herec, ktorý si počas nakrúcania snímky užil veľa zábavy.

„Bolo to výborné, výborné obdobie. Obsadenie bolo skvelé. Paul, Evangeline a Michael Peňa – som si istý, že sa vráti späť. Bola to príjemná skúsenosť, takže ju s radosťou vítam. Trochu sa však smejem nad tým, že som spojený s filmom, ktorý by sa mal dostať do kín v roku 2018. Chápete, je ťažké si to predstaviť, ale všetko je v poriadku. Všetko je v poriadku,“ dodal Douglas.

Akčné sci-fi začali premietať v slovenských kinách 16. júla. V snímke si okrem spomínaných Paula Rudda, Evangeline Lilly, Michaela Peňu či Douglasa zahrali aj Corey Stoll, Bobby Cannavale, Anthony Mackie, Judy Greer, David Dastmalchian, T.I. či Wood Harris. O réžiu sa postaral Peyton Reed, ktorý bude spolupracovať aj na pripravovanej novinke. V tej sa opäť ukážu Paul Rudd a Evangeline Lilly. Americkú premiéru naplánovali na 6. júla 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #rola #pokračovanie #Ant-Man

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...