Kerestešová dala divadlu zbohom: Stres zabíja a ja sa nechcem stresovať

Slovenská herečka Andrea Kerestešová sa pred časom rozhodla, že si v Česku, kde už roky žije, vyskúša popri účinkovaní v televíznych seriáloch i divadlo.

03.12.2015 08:25
Andrea Kerestešová Foto:
Slovenská herečka Andrea Kerestešová.
debata

Ako však krátko na to zistila, divadelné dosky jej naplnenie neprinášajú. „Lákalo ma vyskúšať si aj divadlo, no zakrátko som zistila, že na divadelné dosky nie som až taký veľký extrovert, ako som si myslela, tak som spoluprácu s divadlom ukončila,“ uviedla.

Mladej herečke v divadle nevyhovoval spôsob práce. „Na televízny štáb si zvyknete v priebehu troch dní, je to určitá uzavretá komunita ľudí, zatiaľ čo divadlo hráte stále niekde inde, musíte si zvykať na nové prostredie, na nové javisko, vždy tam prídu nejakí noví ľudia, a keď človek na to javisko vyjde, musí vyjsť so všetkým, čo má. Nie že by som to nedokázala, mne to v podstate šlo, niektorí ľudia doteraz nechápu, prečo som sa takto rozhodla, ale spôsobovalo mi to vnútorný stres,“ priblížila Kerestešová.

„Možno keby som začala robiť divadlo ako dvadsaťročná, bolo by to iné, teraz som si už povedala, že nechcem robiť veci, ktoré ma stresujú. Stres zabíja, tak prečo sa dobrovoľne stresovať? Nevyhovovalo mi ani to chodenie po nociach a vracanie sa v noci. Už som taký domáci povaľač, telka, čaj, nejaké papanie a tak,“ zasmiala sa sympatická tmavovláska.

Fanúšikovia môžu Kerestešovú najnovšie vidieť na filmovom plátne v českej komédii Celebrity s.r.o, ktorá mala koncom októbra premiéru i na Slovensku. V lete okrem toho nakrúcala i ďalší film. „V lete som točila ešte komédiu Ako sa zbaviť nevesty, ktorá bude mať na Slovensku premiéru asi vo februári,“ prezradila herečka, ktorá si v súčasnosti užíva voľnejšie dni. „Teraz mám trošku voľno, bola som na jeseň mesiac v Amerike a od januára začínam točiť nový nekonečný seriál,“ povedala.

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #divadlo #túžba #Andrea Kerestešová #naplnenie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...