Kráska z nových Hviezdnych vojen žiari: Už sa o ňu bijú značky!

Ošiaľ odštartoval už pred pár týždňami, premiéra sa chystá o týždeň. Nové Hviezdne vojny popri starých známych hrdinoch prinášajú aj nováčikov. Jedna z nich rozhodne nezostane prehliadnutá.

12.12.2015 00:00
debata
Herečka Daisy Ridley v kreácii z dielne značky... Foto: Reuters, YUYA SHINO
Daisy Ridley Herečka Daisy Ridley v kreácii z dielne značky Chanel.

Reč je o britskej herečke Daisy Ridleyovej, ktorej režisér J.J. Abrams zveril rolu hrdinky Rey. Mladá Britka už spoločne s kolegami niekoľko dní lieta po svete a propaguje nový príbeh z pravdepodobne najslávnejšej filmovej ságy histórie.

Herečka Daisy Ridley v kreácii z dielne Dior.
Herečka Daisy Ridley pózuje a propaguje film...
+3Herečka Daisy Ridley v kreácii od dizajnérky...

Len 23-ročná herečka však má veľký potenciál zaujať aj inak ako len hereckým talentom. A potvrdzuje sa to už počas spomenutého promo-turné. Ridley sa predvádza v kreáciách najslávnejších značiek a modely jej zapožičiavajú módne domy ako Chanel či Dior.

Ak si k tomu prirátate, nežný pôvab a dokonalú súmernosť s očarujúcim úsmevom, dá sa očakávať, že z mladej Britky sa čoskoro stane nový módny idol a hviezda reklám.

Herečka Daisy Ridley stvárňuje v príbehu... Foto: SITA/AP, David James
Daisy Ridley - Hviezdne vojny: Sila sa prebúdza Herečka Daisy Ridley stvárňuje v príbehu Hviezdne vojny: Sila sa prebúdza hrdinku Rey.

Hoci o podobe nového filmu z hviezdnej sci-fi ságy sa zatiaľ veľa nevie, jej hlavní hrdinovia ju už videli. Ridley sa priznala, že bola unesená a šťastná. Potom však prišlo dojatie a vraj takmer celú cestu domov preplakala. „Bolo to vlastne celkom prvýkrát, čo som videla samu seba na plátne. Takže ma to celkom zmiatlo,“ vysvetlila v relácii Good Morning America.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #film #reklama #nováčik #Hviezdne vojny: Sila sa prebúdza #Daisy Ridley

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...