Thor dostane posilu v podobe oscarovej hviezdy Cate Blanchettovej

Austrálska herečka Cate Blanchett doplní herecké obsadenie pripravovanej tretej snímky o komiksovom hrdinovi Thorovi z dielne spoločnosti Marvel Studios.

11.12.2015 13:52
Herečka Cate Blanchett v kreácii Chanel Couture... Foto: ,
Herečka Cate Blanchett.
debata

Štyridsaťšesťročná dvojnásobná držiteľka Oscara je podľa magazínu The Hollywood Reporter v poslednom štádiu rokovaní o účasti na projekte. Hoci nie je známe, akú rolu jej tvorcovia snímky pridelia, viacero nemenovaných zdrojov uviedlo, že by to mala byť výrazná hrdinka.

Prvý film o Thorovi sa dostal do kín v roku 2011. O dva roky neskôr nasledovalo pokračovanie s podtitulom Temný svet. Tretí film s názvom Thor 3: Ragnarok má americkú premiéru naplánovanú na 3. novembra 2017. Réžie snímky sa ujme Novozélanďan Taika Waititi, ktorý sa zaslúžil o vznik filmov ako Boy (2010) alebo Čo robíme v temnotách (2014).

Na scenári v súčasnosti pracuje Stephany Folsom, ktorá má prerobiť pôvodnú verziu Christophera Yosta a Craiga Kylea. Superhrdinu Thora znovu stvárni americký herec Chris Hemsworth. Vo filmovej novinke sa predstaví aj Mark Ruffalo v úlohe vedca Brucea Bennera a jeho alter ega obra Hulka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Thor #obsadenie #potvrdené

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....