Jozef Vajda o novom seriáli ZOO: Také niečo tu ešte nebolo

Slovenský herec Jozef Vajda považuje seriál ZOO za jeden z najlepších televíznych projektov, do ktorých sa kedy zapojil.

17.12.2015 18:12
debata
Herec Jozef Vajda stvárňuje jednu z postáv v... Foto: TV JOJ
Jozef Vajda Herec Jozef Vajda stvárňuje jednu z postáv v novom seriáli ZOO.

"Prešiel som od začiatku seriálovej tvorby na Slovensku, od prvej Ordinácie (Ordinácia v ružovej záhrade, pozn. red.) až doteraz a ZOO je podľa mňa jeden z najlepších projektov, do ktorých som vstúpil. Je to vynikajúco napísané a je to niečo úplne iné ako tu bolo doteraz,“ povedal v rozhovore.

Napriek tomu, že si Ordinácia v ružovej záhrade (2007 – 2012) v jeho vnútri stále drží pevné miesto, vkladá Vajda do ZOO veľké nádeje. "Ordinácia je, samozrejme, Ordinácia, bola prvá a bola úžasná, ale ZOO je v rámci seriálovej tvorby zase výnimočná, je úplne iná a verím, že môže zarezonovať. Z toho, čo som videl, to tak asi naozaj bude, lebo to množstvo exteriérov a rôznych línií, ktoré seriál prinesie, to je niečo úplne odlišné v porovnaní s tým, na čo sme boli posledných sedem rokov zvyknutí, točili sa tu len dramatické a romantické seriály… Teraz je to niečo úplne iné a normálne a verím tomu, že tie zvieratá a príbehy môžu ľudí naozaj očariť,“ poznamenal 60-ročný rodák zo Žiliny.

Zľava: Režisér Braňo Mišík, Táňa Pauhofová, Ján...
Zľava: Režisér Braňo Mišík, Táňa Pauhofová, Ján...
+3Táňa Pauhofová je hlavnou ženskou postavu...

Počas nakrúcania nového projektu sa známy herec podľa vlastných slov často stretával so zvieratami. „V seriáli mi ich moja dcéra, Tánička Pauhofová, nosí domov, tak mám z toho dosť nervy. Stretávam sa s nimi teda nie v ZOO, ale doma. Do ZOO ale zároveň chodím ako človek, ktorý ju stavia, som podnikateľ, ktorý stále niečo projektuje a buduje tam pavilóny pre slony a neviem, čo všetko, takže mám vlastne so ZOO celkom úzky kontakt,“ prezradil.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #zoo #chvála #Jozef Vajda

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...