Bude to DiCapriov oscarový rok, predpovedá jeho láska z Titanicu

Najväčší oscarový smoliar - aj tak zvyknú v profilových materiáloch nazývať herca Leonarda DiCapria. Možno sa to zmení už o pár týždňov.

20.01.2016 00:00
Kate Winslet a jej kolega Michael Fassbender Foto: ,
Herečka Kate Winslet a jej kolega Michael Fassbender, ktorý je tiež nominovaný na Oscara za výkon vo filme Steve Jobs.
debata

Hollywoodsky miláčik bojuje o ďalšiu pozlátenú sošku s nomináciou za výkon vo filme Revenant Zmŕtvychstanie a podľa jeho niekdajšej kolegyne z filmu Titanic, herečky Kate Winsletovej, sošku aj konečne získa. „Myslím si, že to tak trochu cítime všetci a myslím si, že všetci mu to aj poriadne prajeme,“ vyhlásila 40-ročná herečka pre BBC News. Podľa nej by bolo úžasné, ak by konečne DiCaprio nomináciu premenil na úspech.

Kate Winslet a Leonardo DiCaprio na archívnom... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 1998: Herečka Kate Winslet. Kate Winslet a Leonardo DiCaprio na archívnom zábere.

„Je to pre mňa trochu ťažké povedať, pretože Michael Fassbender je tiež nominovaný a ja som tri mesiace strávila ako jeho pravá ruka pri nakrúcaní filmu Steve Jobs a videla som ako tvrdo pracoval,“ pokračovala herečka na adresu nominovaných kolegov. Na Fassbenderovu adresu tiež uviedla, že jeho výkon v úlohe známeho vedátora Jobsa bol výnimočný. „Ale na druhej strane si myslím, že vo vzduchu už to tak trošku visí. A zdá sa mi, že tento rok bude Leov rok,“ doplnila.

Sama má pritom veľmi podobnú skúsenosť ako jej o rok starší americký kolega. Aj ona získala pozlátenú sošku Oscara až so šiestou nomináciou. Tento rok má tiež želiezko v ohni – mohla by zabodovať s výkonom vo vedľajšej úlohe v spomenutom filme Steve Jobs. Za túto rolu už pred pár dňami „inkasovala“ Zlatý glóbus.

Prehľad nominovaných na Oscara si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Kate Winslet #Oscar #predpoveď #Revenant Zmŕtvychvstanie

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....