Stallone pripomína, aký veľký talent má! Dostane ďalšiu cenu

Americký herec, scenárista, režisér a producent Sylvester Stallone dostane na Medzinárodnom filmovom festivale v Santa Barbare Montecito Award.

28.01.2016 14:40
Sylvester Stallone Foto: ,
Sylvester Stallone a manželkou, Jennifer Flavinovou a ich troma dcérami - Sophiou, Sistene a Scarlet na premiére The Expendables 3 v Londýne.
debata

Šesťdesiatdeväťroč­nému rodákovi z New Yorku udelia cenu za prínos filmovému priemyslu. Slávnosť sa bude konať 9. februára v Arlington Theatre.

Stallone v súčasnosti slávi úspechy so snímkou Creed (2015), v ktorej sa predstavil ako Rocky Balboa. Vďaka tomuto filmu už získal Zlatý glóbus či Critics' Choice Award a uchádza sa tiež o Oscara.

„Herecký výkon Sylvestra Stallonea vo filme Creed nám všetkým pripomenul, aký má veľký talent. Je skutočnou legendou a je pre nás veľkou cťou odovzdať mu Montecito Award,“ uviedol výkonný riaditeľ festivalu Roger Durling.

Predchádzajúcimi držiteľmi spomínanej ceny sú Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Daniel Day-Lewis, Geoffrey Rush, Julianne Moore, Kate Winslet, Javier Bardem, Bill Condon, Naomi Watts a Annette Bening, ktorá ju dostala ako prvá v roku 2005.

debata chyba
Viac na túto tému: #ocenenie #Sylvester Stallone #výkon #Creed

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...